Značkové pojištění Hyundai od UNIQA = podvod na klienty?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Značkové pojištění Hyundai od UNIQA = podvod na klienty?
Ten příběh si zde psal myslím v jiném vlákně. Každopádně dík moc za typ 

Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw/132hp
- Reklama
Já mám to, co jsem psal už ve Tvém vlákně, jen dodám, že tam je první škodní událost bez ztráty bonusu.
Alf6: jestli chceš, tak ti můžu nějakou nabídku na pojištění udělat 

Můžes zatím nezávazně? Zajímalo by mě, kolik by byl rozdíl. Díky 

Též mě zdražili pojištění... Bylo mi řečeno,že mě byl bonus snížen o 15% za škodnou událost (prasklá pneu a zapíchnutí do příkopu). Navýšení o cca 2500kč. Kdyby tam nebylo ta jejich 0% spoluúčast,už jsem jinde ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Hyundai ix35 1.6 Gdi trikolor plus
Citroën C2
Nissan Sunny
Ja na ne uz kaslu...vidim to na Allianz nebo Kooperativu.
Nazdar chlapi, pořídil jsem si nový auto, Hyundai IX20 v akci a hned, že si mám pořídit jejich pojištění od UNIQY a že to podepíšu až při převzetí.....
chtěj 10k+ ročně, z toho POV 2.200 a KASKO 7.166
spoluúčast 0 kč ve značkovém servisu
dealer toho nakecá...můžu to odmítnout? Nikde jsem v podmínkách nenašel, že musím m ít tuto firmu...ve smlouvě...nějaký internet mě nezajímá, že to mají na stránkách .... a pak když musím, tak po roce můžu odejít ne?
Předem díky!
chtěj 10k+ ročně, z toho POV 2.200 a KASKO 7.166
spoluúčast 0 kč ve značkovém servisu
dealer toho nakecá...můžu to odmítnout? Nikde jsem v podmínkách nenašel, že musím m ít tuto firmu...ve smlouvě...nějaký internet mě nezajímá, že to mají na stránkách .... a pak když musím, tak po roce můžu odejít ne?
Předem díky!
Ale nemusíš,záleží na Tobě,kde si auto pojistíš!!! Také mě nabízel prodejce při koupi auta pojištění od Uniqa(Za cca 8.500).nakonec jsem pojistil u Generali(s bonusem za 5 700).Záleží na Tobě,jak se rozhodneš.Ale je rozhodně lepší zkusit několik nabídek pojišťoven v Tvém okolí.Myšleno havarijní pojištění se spoluúčastí 5 000,-.
Hyundai Elantra,1,6 Comfort-prodáno
Renault Mégane Grand Coupé-od 12/2018
- Mr. HYUNDAI
No, moc jistý bych si nebyl. V posledních nabídkách co jsem měl v ruce bylo poskytnutí slevy podmíněno uzavřením pojistky u UNIQA. Nicméně právě kvůli této "povinnosti" teď má UNIQA na výběr ze dvou variant pojištění.
26. (FORD 1.) Explorer
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
Tak ty varianty rozveď včetně konečné ceny.Snad mi nechceš tvrdit,že smluvenou cenu auta dostanu pouze v případě,že si auto pojistím u předem stanovené pojišťovny.HAHA-nabídnutá cena zůstala stejná i když jsem auto pojistil u jiné pojišťovny.
Hyundai Elantra,1,6 Comfort-prodáno
- Mr. HYUNDAI
Za prvé - kdy jsi kupoval auto? Já mluvím o nabídce z minulého měsíce.
Za druhé - citace z nabídky: "Speciální nabídka - platnost při sjednání Hyundai pojištění". A produkt s názvem Hyundai pojištění poskytuje UNIQA.
Za třetí - citace z objednávky: "Sleva při sjednání Hyundai pojištění".
Já vím o dvou variantách pojištění:
1) to co je nabízeno už dlouho, sazba 2,99%, spoluúčast 0% pokud opravuješ ve značkovém servisu, automaticky je poskytován bonus 50%, přičemž se po případné pojistné události bonus logicky krátí (po první události o 15%).
2) právě kvůli onomu podmínění poskytnutí slevy uzavřením pojistky s UNIQA přidali možnost pojištění se spoluúčastí 5%, ovšem bez automatických bonusů, na bonusy se uplatňuje Tvoje skutečná pojistná historie.
Toť stav z minulého měsíce. Netvrdím, že nemají i variantu 3, ale to podmínění slevy uzavřením pojistky se objevuje na všech dokladech souvisejících s konečnou cenou.
Za druhé - citace z nabídky: "Speciální nabídka - platnost při sjednání Hyundai pojištění". A produkt s názvem Hyundai pojištění poskytuje UNIQA.
Za třetí - citace z objednávky: "Sleva při sjednání Hyundai pojištění".
Já vím o dvou variantách pojištění:
1) to co je nabízeno už dlouho, sazba 2,99%, spoluúčast 0% pokud opravuješ ve značkovém servisu, automaticky je poskytován bonus 50%, přičemž se po případné pojistné události bonus logicky krátí (po první události o 15%).
2) právě kvůli onomu podmínění poskytnutí slevy uzavřením pojistky s UNIQA přidali možnost pojištění se spoluúčastí 5%, ovšem bez automatických bonusů, na bonusy se uplatňuje Tvoje skutečná pojistná historie.
Toť stav z minulého měsíce. Netvrdím, že nemají i variantu 3, ale to podmínění slevy uzavřením pojistky se objevuje na všech dokladech souvisejících s konečnou cenou.
26. (FORD 1.) Explorer
Tak prý je to podmíněno tou akční cenou ... tak nevím. Auto jsem kupoval v listopadu...
A nebo pak doufám, že po roce budu moc odejít jinam .. ach jo 

Kupoval jsem v listopadu a je to tak jak píše Mr. HYUNDAI, tzn, při koupi a uplatnění onoho "bonusu" je podmínka podepsat smlouvu s UNIQA na 12 měsíců, pak si člověk může odejít jinam, stejně mi to říkal i prodejce, že jak se bude blížit výpovědní lhůta tak poslat výpověď a auto si pojistit jinde (poviné ručení) a havarijní taktéž (pokud jej člověk chce).
i30wg, 1,6i Trikolor M2016 + packety Komfort + Weekend
Renault Megane II Combi 1,5dci - prodáno
Renault Megane II Combi 1,5dci - prodáno