dnes som tam nalozil 400kg omietok, sice to sedelo ako supersport ale na dynamike som nic nepoznal. Viezol som to po okreskach asi 10km
Moderátoři: Martun, Moderátoři
noooo a dobře si udělal,auto bude sloužit dlouhoMeakySvK píše:Zdravím, mister Mexičan je asi hlavný dôvod prečo som si v novembri minulého roka kúpil 2009 Accent 1.5 crdi. Mal najazdených 116000 a včera mi tam nabehlo 125000 a zatiaľ som maximálne spokojný, menil som zatiaľ len filtre a olej a čaká ma výmena znova, lebo nechcem nechávať viac ako 10tkm aj keď nejazdím krátke trasy. Auto aj keď je naložené (400kg bežne dosiahneme keď sa vezieme piati) ide super. Je to síce trochu cítiť ale stále super. Spotreba ozaj okolo 5 litrov, keď sa naháňam po dialnici tak 5.5 až 6. Radosť jazdiť...Ďakujem že som ssa nejako dostal na hyundai fórum a po asi 2 týždňoch čítania dopracoval k záveru, že to auto chcemNech sa darí partia
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |