Taky mi to nedalo a založil jsem si vlastní "chlíveček"

Koncem roku 2007 jsem se pomátl

Co jsem na živu, jsou v naší chalupě škodovky a v duchu jsem si myslel na Škodu Fabia combi 1,6 mpi v comfortu.
Do auta jsem chtěl "vrazit" max. 350 000Kč.
Když mi ovšem u prodejce Škoda spočítali uvedený vůz na 415 000Kč
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Začal jsem objíždět jiné značky. Koukal jsem na Forda Fusion, Peugeot 207 SW a Chevy Aveo a nevím proč, zavítal jsem i do Hyundai (podívat se na getze). Ovšem vedle getze stál, dosud mnou neviděný, sedan v barvě Celadon blue a okamžitě jsem se do něj zamiloval. Po shlédnutí ceníku (299 999 Kč) mi bylo jasné, že padne volba na benzínovou 1,6 CVVT v eleganci. Auto jsem si původně vyřizoval v Jihlavě, ale kvůli bance, kterou nabízeli v Jihlavě (GE money bank) jsem si auto objednal v Třebíči (ČSOB) a to byla, jak se později ukázalo, osudová chyba. Na auto jsem čekal bezmála půl roku a ve finiši jsem "vyfasoval" ne 1,6 CVVT, ale 1,5 CRDi. Chyba v papírech u prodejce.
Ale půjdeme k samotnému autu

Accent byl vyrobený na jaře 2008 a už postrádal některé prvky výbavy, oproti accentům 2007. Ácu jsem si koupil v květnu 2008. Postupem času jsem si autíčko "vymazlil" k obrazu svému

Časem dokoupil tažné zařízení a na zadní nárazník nalepil červené odrazky alá octavia II

S accentem jsem byl 2x v Chorvatsku a letos se chystáme spolu do Itálie

Za celou dobu, co ho mám (3 a čtvrt roku a 63000 km) mě nepozlobil (ťuk ťuk) a za to mu děkuju

Dokonce si i postupem času získal přízeň v rodině, protože zakoupením vozu Hyundai jsem byl prvotně vyčleněn z rodinného i příbuzenského vozového parku

Přihodím pár fotek pro představu změn a slibuju, že budu postupně fotky přidávat

Těsně po koupi...
Strohá palubovka...
Původní kryt motoru...
Upravený vnitřek...
Upravený kryt...
Po roce provozu...
Tažné + nalepené odrazky alá Octa II
Denní svícení
https://www.hyundaiclub.net/download/file.php?id=10388