Nevým jak vám ,ale po 4000km už slíchám hrkání přední nápravy a při dlouhých jízdách je to dosti nepříjemné,hlavně když jsou hodně vlnité a to je pomalu všude. Byl jsem na kondyční prohlídce a tam mi řekli že mezi pruřinami je nějaký váleček a ten to prý dělá a co vám, napište mi jestli jo a co vám na to řekli,,,,,
jinak velká spokojenost???? :hyu:1,6l ix 35 comfort
takže to opravili? Kouknul bych se na stabilizátory... Já mám najeto cca 30kkm převážně tankodrom v Praze a vše drží...
Člen Hyundaiclub.cz
Hyundai i30 kombi 1.6i Weekend+
Hyundai Ix35 2.0i Style LPG 2010 = prodáno Mazda 6 Sport MZR-CD 2003 = out
Audi A4 Avant 2002 TDi = out
Škoda Fabia 1.4 MPi = out
Škoda Favorit 135LS = out
Dobrý den všem vlastníkům ix35. Máme stejný problém u tohoto vozidla. Když se přejede přes nerovnost, na přední nápravě po pravé staně něco vydává zvuk, jako když něco o sebe klape. Byli jsme s tím v autorizovaném servisu, tam nám řekli, že neví, co to dělá. Auto si nechali u sebe 3 dny a "opravili" . Vyměnili pravý přední tlumič a mysleli si, že je vše O.K. . Bohužel zvuk se stále ozývá. Reklamovali jsme podruhé. To nám již řekli, že si auto nechají klidně měsíc i více a budou hledat a vyměňovat, dokud to neodstraní. Tak jsme jim jasně řekli, že takto tedy nebudeme postupovat. Stabilizátory i tlumiče jsou v pořádku. Když jsem se ptal u jiného autorizovaného servisu, tak mi sdělili, že se o této vadě ví - prý to byla nějaká serie vozů IX35 z roku 2010. Bohužel prozatím nikdo nepřišel na to, jak odstranit závadu. Prý máme 5 let záruku a máme vyčkat. Čekáme a čekáme, auto rachtá a rachtá. Jak dlouho to bude asi trvat?
ahoj. tak my mame ten isty problem tiez to dost hrka, ale mne sa zda, ze sa to ozyva aj zo zadnej napravy. muz s tym bol tiez v servise a tam mu povedali, ze to su tycky stabilizatorov. vada sa odstranit da, ze ak chceme tak to opravia, ale zevraj to nie je nic take hrozne a jazdit s tym mozme s kludom. tak sme to nechali tak a dame to opravit az na jar. inak ten zvuk je niekedy riadne neznesitelny. teda aspon mne to lezie na nervy. a co si pamatam tak dost ludi to tu uz aj pisalo, ze ma s tymto problem. my mame tiez asi to auto zo serie 2010.
Prave preto som si nekupoval ix35 hned ako vysla na trh, ale som pockal, kym sa prejavia nejake muchy, ktore dokaze odhalit len cas a nie testy.
Drzim palce, nech vam to odstrani. Auto nepatri do low cost triedy, okrem toho si buduju poziciu na spolahlivosti a bezporuchovosti (akurat vcera som cital o tom clanok v najnovsom Auto Magazine), tak sa snad posnazia.
main car - 2013 - Audi Q7
second car - 2011 - ix 35, 4x2, Style, 1.7 CRDi, 5 l/100 km
third car - 2010 - Renault Megane III, coupe, Dynamique, 1.4 TCe, 8 l/100 km[/u]
before
2007 - Accent 1.4, Dynamic
2006 - Getz 1.1i, Basic
1996 - Accent 1.5, GLS
Zdravím Vás na Slovensko. Tyčky stabilizátoru to určitě nedělají. Ty by to dělaly třeba i v tom případě, když byste popojížděli "cukavě" na 1. rychl.stupeň - přidali plyn a sundali nohu z plynu, tak by to vydalo také klapavý zvuk. V tomto případě to ale nedělá. Mám najeto přes 400 000 km v různých typech aut - škodovky, (favorit, 125, felicie, fabia, oktavie, ford Galaxy) ale ty toto nedělaly. Jen prní fabie měly problémy právě s tyčkami stabilizátoru. Takže vím, o čem píši. Přeji hezké vánoce . Martin
souhlasím s Martinem, taky sem měl první verzi Fábie I Já mám benzínovou verzi z léta 2010 a nic neslyším
nemůžou být povolené lůžka tlumičů? Nejsem ale mechanik...
Člen Hyundaiclub.cz
Či to nebude podobný problém ako na i30 za nižších teplôt. Buď tzv. prachovky alebo nejaký "Bumper stopper" v tlmičoch. Neviem však či i30 a ix35 majú rovnaké tlmiče. Skúste pozrieť aj sem: https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... &start=210
Tam na konci 15. strany pastol 89majlo96 návod na odstránenie klepania od predných tlmičov.
já mám asi nějaký prémiový model - najeto 34kkm a ticho
Člen Hyundaiclub.cz
toz ty ale nemas ix35.. ja mam 130k a ticho ako v kostole
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023 2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Člen Hyundaiclub.cz
FISHkaa píše:koukal sem se pro jistotu do mTP a mám
whuaaaa.. pardon .. s tym ciarovym kodom si ma splietol.. myslel som ze si hardcam. To mam z toho ze cimim len na avatar
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023 2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Člen Hyundaiclub.cz