Tucson IV Smart - infotainment
Moderátor: Moderátoři
Tucson IV Smart - infotainment
Dobrý den,
u tucsona IV 2025 ve výbavě smart není možné měnit vzhled budíků otáčkoměru a rychloměru, chtěl bych se zeptat zda po aktualizaci softwaru infotainmentu nebude možnost změnit jejich vzhled. Ten základní vzhled co tam je se mi moc nelíbí.
Při zkušení jízdě u prodejce jsem jel ve vyšší výbavě a vzhled budíků byl za mě ok, ale nedošlo mi že v nižší výbavě budou vypadat jinak.
Děkuji za případné odpovědi
u tucsona IV 2025 ve výbavě smart není možné měnit vzhled budíků otáčkoměru a rychloměru, chtěl bych se zeptat zda po aktualizaci softwaru infotainmentu nebude možnost změnit jejich vzhled. Ten základní vzhled co tam je se mi moc nelíbí.
Při zkušení jízdě u prodejce jsem jel ve vyšší výbavě a vzhled budíků byl za mě ok, ale nedošlo mi že v nižší výbavě budou vypadat jinak.
Děkuji za případné odpovědi
- Reklama
Re: Tucson IV Smart - infotainment
Jedine, že predáš a kúpiš vyššiu výbavu... to čo máš v aute je v SK cenníku definované ako
- Digitálna prístrojová doska s centrálnym 4,2“ TFT LCD displejom
A to čo si videl v predvádzačke je definované ako
- Digitálna prístrojová doska Supervision s 12,3“ TFT LCD displejom
Bohužiaľ po FL vyhodili zo základnej výbavy analógové budíky a nahradili ich tým "paškvilom" čo máš Ty a zároveň to posunuli aj do druhej výbavy(Family) kde pred FL montovali prístrojovku Supervision. Aspoň na SK..
- Digitálna prístrojová doska s centrálnym 4,2“ TFT LCD displejom
A to čo si videl v predvádzačke je definované ako
- Digitálna prístrojová doska Supervision s 12,3“ TFT LCD displejom
Bohužiaľ po FL vyhodili zo základnej výbavy analógové budíky a nahradili ich tým "paškvilom" čo máš Ty a zároveň to posunuli aj do druhej výbavy(Family) kde pred FL montovali prístrojovku Supervision. Aspoň na SK..
Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
Díky za odpověď.
Ty budíky jsou opravdu paskvil, myslel jsem že tam bude něco normální. Takže asi je bez šance nějakou aktualizací změnit jejich vzhled?
Ty budíky jsou opravdu paskvil, myslel jsem že tam bude něco normální. Takže asi je bez šance nějakou aktualizací změnit jejich vzhled?
Máte v autě variantu s 4,2“ displejem. Vzhled budíků umožňuje měnit varianta s 12,3“ displejem.
Co by jste chtěl aktualizovat?
Teoretická možnost je, nechat překopat přístrojovku a namontovat právě 12,3“ displej, ale cenově to bude naprostá šílenost.
Co by jste chtěl aktualizovat?
Teoretická možnost je, nechat překopat přístrojovku a namontovat právě 12,3“ displej, ale cenově to bude naprostá šílenost.
Hyundai i30WG, 1,6 MPI, Trikolor + komfort, satin amber
Renault Grand Modus 1,2 TCE
Hyundai i30 kombi, 1,5 T-GDI MHEV (pracovní stroj)
ex-auta
Renault Espace 2.0 16V
Toyota Corolla 1,4 XLI
Citroen BX 1,4 TGE
Fiat Ritmo 2.0 - Abarth
Škoda 1100 MB
ex-auta
Renault Espace 2.0 16V
Toyota Corolla 1,4 XLI
Citroen BX 1,4 TGE
Fiat Ritmo 2.0 - Abarth
Škoda 1100 MB
Ten display by měl být stejný pro všechny verze, auto je týden staré, podle mě by se nemuselo fyzicky nic měnit, myslím, že je to jen softwarová záležitost (možná se pletu).
Proč to řeším, nepotřeboval jsem v autě žádné velké vymoženosti atd. tak proto jsem sáhl po nižší výbavě a nějak mě nenapadlo, že ty budíky budou takovej paskvil, čekal jsem že tam bude něco klasického. (Jo měl jsem si to lépe ověřit)
Koukal jsem že je možnost update infotaimentu a navigace tak by mě zajímalo jestli pro tuto výbavu tam nepřibude možnost změny na něco normálního.
Proč to řeším, nepotřeboval jsem v autě žádné velké vymoženosti atd. tak proto jsem sáhl po nižší výbavě a nějak mě nenapadlo, že ty budíky budou takovej paskvil, čekal jsem že tam bude něco klasického. (Jo měl jsem si to lépe ověřit)
Koukal jsem že je možnost update infotaimentu a navigace tak by mě zajímalo jestli pro tuto výbavu tam nepřibude možnost změny na něco normálního.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
po vojne je kazdy general, ale... Proste ak si kupujem auto, chcem vidiet vybavu na vlastne oci. A chcem vidiet farbu na vlastne oci. Mas holt smolu
Mozno by pomohla fotka pristrojovky, pretoze na strankach Hyundai sa vsade chvastaju dvojicou 12,3" displejov
Mozno by pomohla fotka pristrojovky, pretoze na strankach Hyundai sa vsade chvastaju dvojicou 12,3" displejov
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
- Mr. HYUNDAI

25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Jeden displej má 4" a ten druhý 12,3". To je celkem rozdíl. Ale ono není myšlen celý přístrojový panel (ten má vždy celkově 12,3", ale jen plocha pro zobrazení palubního počítače.
V levnějších provedeních (co máš ty) lze měnit/definovat pouze střední část přístrojovky (4 ") a zbytek (vlevo i vpravo) je pevně definovaný (i když se to tváří jako displej).
V dražších provedeních je pak velký 12,3" displej přes celou přístrojovku (který leze měnit jako celek).
Podobně je to třeba v i30 nebo v sesterské Kie Sportage.
Takže opět opakuji, aktualizace nic nevyřeší (nezmění najednou menší displej na větší), jediným řešením je výměna celého displeje.
V levnějších provedeních (co máš ty) lze měnit/definovat pouze střední část přístrojovky (4 ") a zbytek (vlevo i vpravo) je pevně definovaný (i když se to tváří jako displej).
V dražších provedeních je pak velký 12,3" displej přes celou přístrojovku (který leze měnit jako celek).
Podobně je to třeba v i30 nebo v sesterské Kie Sportage.
Takže opět opakuji, aktualizace nic nevyřeší (nezmění najednou menší displej na větší), jediným řešením je výměna celého displeje.
Honza_86 píše: ↑20 bře 2025, 09:58 Ten display by měl být stejný pro všechny verze, auto je týden staré, podle mě by se nemuselo fyzicky nic měnit, myslím, že je to jen softwarová záležitost (možná se pletu).
Hyundai i30WG, 1,6 MPI, Trikolor + komfort, satin amber
ex-auta
Renault Espace 2.0 16V
Toyota Corolla 1,4 XLI
Citroen BX 1,4 TGE
Fiat Ritmo 2.0 - Abarth
Škoda 1100 MB
ex-auta
Renault Espace 2.0 16V
Toyota Corolla 1,4 XLI
Citroen BX 1,4 TGE
Fiat Ritmo 2.0 - Abarth
Škoda 1100 MB
posli foto jak to vypada .. treba by te spasilo to prelepit pruhlednou barevnou folii, ktera by v sobe mela pruh pro rafiky a zbytek by mel aspon nejaky barevny nadech 

i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
ex. VW Golf V 1.6 MPI 75kW trendline, Škoda Superb II 2.0 TDI 103kW DSG ambition, Škoda Felicia 1.3 MPI 50kW
Je to sice z Kie Sportage ale toto isté dávajú teraz do základu vsade... i30, Tucson...
- Přílohy
-
- dashboard.jpg (63.18 KiB) Zobrazeno 706 x
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
tvl po stranach vesmir, v prostriedu recyklovany Stonic z 2021
(ten prostriedok mame uplne rovnaky az na to citanie znaciek)

2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
Na SK Ti toto importer bez mihnutia oka preda v Tucsone DCT7 4x4 za 34000€ alebo Tucsone HEV 4x2 za 35000€…
sice se mi libi vic analog budiky, ale toto zase takova katastrofa neni .. spis takova "nevyuzita prilezitost" 

i30 kombi family smart 1.5 DPI 2023 engine red
Tá "nevyužitá príležitosť" sa dá stráviť v aute typu i20, i30, Ceed, Stonic a pod... ale v aute kde základná cenovka je tesne pod 30tis€ a väčšina ponuky sa pohybuje nad touto sumou je to nedôstojné... aj v základnej výbave. Vedľa UI infotaimentu na stredovom displeji to vyzerá ako keby vo vývoji zabudli namontované budíky z nejakej testovacej muly. O tom, že je to aj celkom slušný ergonomický prešľap porovnateľný s ovládaním všetkého na dotykovej obrazovke radšej pomlčím...
tucson by mal mat ine budiky ako sportage

toyota highlander {xu70} 2.5 hybrid executive
seat tarraco {kn2} 1.4 ehybrid xcellence - predane
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco {kn2} 1.4 ehybrid xcellence - predane
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane