nestraš tu zbytečněAxel.Foley píše: Nabouraným autem bych mimo republiku nejel. Smrdí to průserem. Zbytečným.

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
nestraš tu zbytečněAxel.Foley píše: Nabouraným autem bych mimo republiku nejel. Smrdí to průserem. Zbytečným.
mmv: Ano, přesně takhle jsem to myslel. Nikdy nevíš, koho potkáš.mmv píše:nestraš tu zbytečněAxel.Foley píše: Nabouraným autem bych mimo republiku nejel. Smrdí to průserem. Zbytečným.![]()
tomudle říkáš nabouraný auto ?? já mám promáčklý dveře, kde to je vidět podstatně víc jak tady a vůbec by mě nenapadlo s tim dělat takovýdle štráchy, že je to nabouraný, že by tě pak nemuseli pustit přes hranice dokud neprokážeš že ta nehoda se nestala na jejich území ... takhle si to měl na mysli ??
![]()
Kolik jsi platil měsíčně? A s jakou spoluúčastí?abdulzabak píše:no nevim, 2.99 % byla cena na kterou se nedostal nikdo a to jsem resil vetsi spoluucast, pri nulove to nemelo soupere...
O GAP pojisteni uvazuju na dalsi roky, uvidim jestli se rozhodnu nebo ne...
Nechápu otázku, vzal jsem si značkové pojištění a platím těch 2.99 % plus asi 800 za pojištění skel, značkové pojištění má spoluúčast 0.JoRy píše:Kolik jsi platil měsíčně? A s jakou spoluúčastí?abdulzabak píše:no nevim, 2.99 % byla cena na kterou se nedostal nikdo a to jsem resil vetsi spoluucast, pri nulove to nemelo soupere...
O GAP pojisteni uvazuju na dalsi roky, uvidim jestli se rozhodnu nebo ne...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |