Idem sa s vami podelit o jednu neprijemnu skusenost. Parkujem blizko baraku, takze ked sa vraciam domov z roboty, vzdy sa odbehnem pozriet, ako sa auto ma a urobim okolo neho kolecko. Ked ma nejaky sused niekedy sleduje, musi sa celkom bavit

Ja ked hladam miesto na parkovanie, tak 5 minut obsesivne obzeram a kontrolujem, ci som dost daleko na obidvoch stranach (auta parkuju sikmo vedla seba na chodniku), ale ani to evidentne nepomohlo.. Vela ludi mi sice vravelo, ze s tym mam v Prahe pocitat, ale auto nema ani pol roka, takze som z toho celkom nestastny.. Blatnik ma odtrhnuty jeden uchyt a na niekolkych miestach je zodreta farba.. Bol som ale prekvapeny, ze lak na plechovej casti karoserie je uplne v poriadku - na konci blatnika skrabanec konci..
Mam havarijko (Hyundai pojisteni), ale ta skoda asi nie je az taka velka, aby sa oplatilo prist o bonus. Kolega mi odporucal http://www.paintfixpro.cz, vraj su sikovni a nie je to az take drahe. Ma s nimi niekto z Vas skusenost? Tiez by ma zaujimalo, ako je to so zarukou na lak. Neriskujem, ze o nu pridem, ked si to necham opravit sam? Diky!
O.