Objednávky, ceny, data dodání
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Objednávky, ceny, data dodání
To nie su zaslepky ale cierne senzory nelakovane, iba biele a cierne maju a tusim aj modre. ale ine farby nemaju tak su cierne.
- Reklama
Moj prvy prispevoklogon1 píše:Dnes som bol naceniť ešte jednu zostavu a pani mi v AutoZOBOR NItra povedala tiež že tá Comfort výbava za 500€ je povinná a musí sa zobrať aj keď ju nechcem. Potvrdzujem teda to iste čo povedali pánovi z Topolčian že v Nitre je to rovnako. Nerozumiem tomu. ANi Blueatooth nie je v základnom rádiu len ako dovybavenie v NAVI za 1150€ Nehorázne. Prečo ten comfort nedajú do základnej ceny??? Asi by už neboli konkurencie schopní oproti KIE-i lebo by sa im navýšila základná cena o 500€. To je trochu podvod nemyslíte?
Autopolis Bratislava Racianska ul.
Bluetooth mi za 200eur priplatok pridali do verzie Comfort pri objednavke
U mna teda nebolo nutne objednavat navi
Možno sa v Autopolise niekedy stretneme.
Hyundai i20 Chic 1,25 (2017-) biela
Opel Insignia GS 1,5 T Innovation(2018-) Satin Grey
Hyundai Elantra AD 1,6 Style Sparkling metal
Hyundai i40cw 1,6 GDI, Blue spirit
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Mazda 626 V6, Renault 21 , Citroen BX16...
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
A aký je ten Autopolis? Z niektorých príspevkov mám pocit akoby s ním neboli spokojní majitelia Hyundaiov...tak aký vlastne je? Vedia dať aj inú zľavu ako štandardnú? Prípadne oplatilo by sa mi k nim zájsť kúpiť auto z NR? V NItre teraz nie je autoriz. predajca totižto.
ja som mal z toho celeho procesu dobry pocit. Mozno som vychytil tu spravnu predajkynulogon1 píše:A aký je ten Autopolis? Z niektorých príspevkov mám pocit akoby s ním neboli spokojní majitelia Hyundaiov...tak aký vlastne je? Vedia dať aj inú zľavu ako štandardnú? Prípadne oplatilo by sa mi k nim zájsť kúpiť auto z NR? V NItre teraz nie je autoriz. predajca totižto.
Asi videli na mne ze mam vazny zaujem o auto tak mi vysli v ustrety
sice su to prkotinky ale povinnu vybavu a gumove koberce boli zdarma.
z Nitry to zase tak daleko nie je a vylet do Bratislavy zase nie je trest
neviem ale ci uz nich budem riesit popredajny servis kedze iny hyundai servis mam blizsie k praci.
bender83 ,ktorý máš bližšie?
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Karireal Galvanihoidam.i píše:bender83 ,ktorý máš bližšie?
Snáď som to napísal správne. Máš s nimi skúsenosť ?
Mám,bol som raz a stačilo.Keď som sa chystal na 1.garančku,tak som si urobil malý prieskum kto za kolko.Odpálili ma s vysokou cenou,neochotou presne opísať čo to obsahuje.Otázka na tému vlastného oleja na mńa spustil,že stratím záruku.Keď som to po ńom chcel písomne tak otočil.Určite je lepšie v Autopolis.V novom(Petržalka) som nebol,ale už som zachytel tiež pozitívne skúsenosti.
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
diky. chodim okolo toho Karireal servisu casto. kolegyna tiez ma Hyundai (Terracan) a nadsena z nich velmi nebolaidam.i píše:Mám,bol som raz a stačilo.Keď som sa chystal na 1.garančku,tak som si urobil malý prieskum kto za kolko.Odpálili ma s vysokou cenou,neochotou presne opísať čo to obsahuje.Otázka na tému vlastného oleja na mńa spustil,že stratím záruku.Keď som to po ńom chcel písomne tak otočil.Určite je lepšie v Autopolis.V novom(Petržalka) som nebol,ale už som zachytel tiež pozitívne skúsenosti.
asi skusim Raciansku ked bude nastane dovod navstivit ich.
Ahoj všem, jsem tady nový, ale fórum nějakou dobu sleduju.
Objednáno dnes (26.8.2013), termín dodání ještě nevím, ale zatím mám počítat druhou půlku října - kombi, černá se světlým interiérem, premium + navi + nějaké doplňky. Z prosklené střechy nakonec sešlo, s místem na hlavou to už bylo na hraně (na dva prsty při sedačce úplně dole), tak jsem dal přednost prostoru (kdo měří 190 a víc, měl by si to rozhodně vyzkoušet, ne ze by s tím nešlo žít, ale už to nejaké omezeni znamená - na víkend jsem měl půjčenou verzi bez prosklené střechy a tam mám mista nad hlavou cca na sevřenou pěst, výrazně více).
Tak už se těším.
Objednáno dnes (26.8.2013), termín dodání ještě nevím, ale zatím mám počítat druhou půlku října - kombi, černá se světlým interiérem, premium + navi + nějaké doplňky. Z prosklené střechy nakonec sešlo, s místem na hlavou to už bylo na hraně (na dva prsty při sedačce úplně dole), tak jsem dal přednost prostoru (kdo měří 190 a víc, měl by si to rozhodně vyzkoušet, ne ze by s tím nešlo žít, ale už to nejaké omezeni znamená - na víkend jsem měl půjčenou verzi bez prosklené střechy a tam mám mista nad hlavou cca na sevřenou pěst, výrazně více).
Tak už se těším.
Naposledy upravil(a) TripleTap dne 26 srp 2013, 20:29, celkem upraveno 1 x.
Černý kombík => http://goo.gl/DmaSND
Bilý sedan => http://goo.gl/xLeF3g
Bilý sedan => http://goo.gl/xLeF3g
Držím ti palce,aby si dlho nečakal.
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
bender83 ma zaklade tvojho odporucania som sa pytal v Nitre ze ci mi vedia tiez namontovat Bluetooth do Comfort verzie a ze ano, ale ze to je neoriginalne radio aj ked vyzera rovnako ako original...ale ze stratim zaruku z 5 rokov budem mat iba 2 roky. Ze ci mi to stoji za to? Tebe nieco taketo povedali ked ti tam davali bluetooth radio, ze stratis zaruku? Zda sa mi to divne...No nic, komcom tyzdna mam cestu do Novych Zamkov tak si ho dam nacenit este tam. Ako si zatial spokojny s motorom?
neoriginalne? co to je za blbost? to co mam namontovane je identicke s tym radiom ktore je aj vyobrazene v manuali. kedze mam v servisnej knizke napisanu zaruku do 2018 tak som asi nic nestratil.logon1 píše:bender83 ma zaklade tvojho odporucania som sa pytal v Nitre ze ci mi vedia tiez namontovat Bluetooth do Comfort verzie a ze ano, ale ze to je neoriginalne radio aj ked vyzera rovnako ako original...ale ze stratim zaruku z 5 rokov budem mat iba 2 roky. Ze ci mi to stoji za to? Tebe nieco taketo povedali ked ti tam davali bluetooth radio, ze stratis zaruku? Zda sa mi to divne...No nic, komcom tyzdna mam cestu do Novych Zamkov tak si ho dam nacenit este tam. Ako si zatial spokojny s motorom?
aku ti povedali priplatokovu sumu za to "neoriginalne" radio?
urcite skus ineho predajcu.
motor je tichy. sice trosku lenivy ale ked musi tak zaberie. mozno to suvisi nejak s eko rezimom nastavenym na "ON" v palubnom pocitaci (necham sa poucit ak to je blbost)
zajtra vyrazam na prvy dlhsi vylet po asi vsetkych typoch ciest tak potom budem vediet viac
Eco mod neovplivńuje správanie motora.Je to iba odporúčanie na ekonomické preradenie.Musíš si chvílu počkať až si motor sadne.Plný výkon sa ukázal až okolo 30.000 km.No už po 5.000 to bude o poznanie lepšie.
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
Ford Cmax 1,6
Ford Mondeo 1,8
vdaka za objasnenie.idam.i píše:Eco mod neovplivńuje správanie motora.Je to iba odporúčanie na ekonomické preradenie.Musíš si chvílu počkať až si motor sadne.Plný výkon sa ukázal až okolo 30.000 km.No už po 5.000 to bude o poznanie lepšie.