Svieti kontrolka motora servis odporuca vymenit katalizator
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Svieti kontrolka motora servis odporuca vymenit katalizator
Tu ale ide o i 30 r.v.2018 a to je torsku vacsi problem nejak sa asi este druhovyroba ktalyzatorov pre tento model nerozbehla
- Reklama
Mimochodem podobne /ne zrovna zridkave/ pribehy jsou duvodem, proc mi prijde myslenka spousty lidi i tady - /koupit si novy s tim, ze si ho chteji dlouho nechat a ocekavaji, ze jim vydrzi a nesezere je financne/ minimalne dost k diskuzi... At uz nekdo nadava na vw koncernove auta jak chce /nebo v podstate i evropska obecne/, problem s podobne nesmyslnymi cenami dilu a jejich preoblematickou dostupnosti z druhe ruky/aftermarketu zde proste takovy neni, coz je pro udrzovani auta po zaruce celkem zasadni...
Ano na druhu stranu moje skusenosti z aftermarketovych dielov na blbu fabiu 1G- sice dokopy nic nestali ale zato taketo dokopy nic nevydrzali. Ak si chcel kvalitnejsi aftermarket, zvycajne si don musel tiez zainvestovat. Nrb9la to sice cena OEM ale nebolo to ani za pakatel. A tiez nemali aftermarket vsetko.
Dacia Duster TCe 100 LPG Arizona Orange Journey + country pack 01/2024-
Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017
ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024
ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
Hyundai i20 1.2 62kw CHIC Phantom black + winter pack 8/2017
ex Škoda Fabia 7/2019 - 1/2024
ex Kia cee´d_SW 02/2015 - 08/2017
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
tiez mam podobny pohlad ako minko. A doplnim. Je sice krasne, ze su niektore diely lacnejsie. Na rejzach v zasade staci vo vacsine pripadov menit len spotrebak podvozku a auta drzia. Svara, vlastnik Octavky ma sice lacnejsie diely ale furt nieco musi spravovat. Takze najlacnejsi ND je ten, ktory nemusis menit
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Ano chapu, kolega na dotycnem aute vlastne zadnou zavadu nema, v podstate resi nakup draheho katalyzatoru tak nejak pro jistotu, kdyby nahodou...
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
kolegovi bolo doporucenych par postupov. Este sa k ani jednemu nevyjadril
Ked sa vyjadri a zistime, ze neexistuje rozumna nahrada, tak nemam problem priznat, ze som sa mylil a azijske auta su peklo, co sa tyka prevadzkovych nakladov
Len pre info - na blueHDi u Citroenov / Ducato odchadza system adblue. Nie je otazka ci ale kedy. momentalne ceny 1300 Euro nadrz (vc cidiel, ktore su problem) a cca 200-300 praca. Mnohym uzivatelom to odchadza co 50 000km
Mne teraz na Jumperovi zacalo blbnut cidlo hladiny oleja. Nema to realny dopad na jazdu (nehadze to do nudzoveho rezimu) ale je to otravne ked ti stale chodi hlaska "check engine oil level". Oleja je v polovici, takze cajk. Vymena cidla mimo zauruku (nastastie som si dokupil nadstavbovu) by stala asi 8000kc (material a praca). Takze asi tolko k modernym autam a nakladom na ich servis. Proste si nevyberies (pravdepodobne)
Neverim a nemyslim si, ze tie udajne 4000 Eurove katalyzatory su nejaky velky pruser u Hyundai. Je fakt blbe, ak takuto spavu clovek dostane vmetenu do tvare a zakladatela vlakna je mi luto. Myslim vsak, ze moznosti ma zatial dost. Len ich musi preskumat vsetky. USetrene peniaze za to asi stat budu
Ked sa vyjadri a zistime, ze neexistuje rozumna nahrada, tak nemam problem priznat, ze som sa mylil a azijske auta su peklo, co sa tyka prevadzkovych nakladov
Len pre info - na blueHDi u Citroenov / Ducato odchadza system adblue. Nie je otazka ci ale kedy. momentalne ceny 1300 Euro nadrz (vc cidiel, ktore su problem) a cca 200-300 praca. Mnohym uzivatelom to odchadza co 50 000km
Mne teraz na Jumperovi zacalo blbnut cidlo hladiny oleja. Nema to realny dopad na jazdu (nehadze to do nudzoveho rezimu) ale je to otravne ked ti stale chodi hlaska "check engine oil level". Oleja je v polovici, takze cajk. Vymena cidla mimo zauruku (nastastie som si dokupil nadstavbovu) by stala asi 8000kc (material a praca). Takze asi tolko k modernym autam a nakladom na ich servis. Proste si nevyberies (pravdepodobne)
Neverim a nemyslim si, ze tie udajne 4000 Eurove katalyzatory su nejaky velky pruser u Hyundai. Je fakt blbe, ak takuto spavu clovek dostane vmetenu do tvare a zakladatela vlakna je mi luto. Myslim vsak, ze moznosti ma zatial dost. Len ich musi preskumat vsetky. USetrene peniaze za to asi stat budu
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023