Na samotné palubní desce se můžeme poprvé zblízka seznámit s modifikovanými výdechy ventilace, které mají působit hodnotnějším dojmem. No nevím

- 10.jpg (84.59 KiB) Zobrazeno 6800 x
Základní N Line bohužel nemá ve výbavě vestavěnou navigaci, i tady si musíme vystačit s "okuchanou" verzí a spoléhat na Google maps a propojení přes kabel. Snad se k autu s novou 10,25'' palcovou navigací brzy dostanu. Až v tomto autě jsem si všiml jak se proměnily hodiny sloužící jako spořič obrazovky - z monochromatické varianty přešly do barvy a působí trochu 3D.
Velkým plusem Mild Hybridů je nutnost zvednout podlážku v kufru, kvůli baterii systému 48V, do původní výše a srovnat tak práh zavazadelníku a zabránit následnému schodu při sklopení zadních opěradel. A taky to dobře vypadá!!!

- 11.jpg (77.6 KiB) Zobrazeno 6800 x
Tím dnešní statická část testu končí.
Jaký je tenhle motor

- 12.jpg (114.07 KiB) Zobrazeno 6800 x
jak mu pomáhá v jeho práci baterie 48V, jak funguje ona inteligentní manuální převodovka, jak se povedl podvozek s multilinkem vzadu v kombinaci s 18'' koly, to vše už v tuto chvíli vím a text mám vlastně hotový. Ale protože ani tohle auto nebudu testovat sám, rozhodl jsem se pro malou změnu. Svoje jízdní dojmy, i když už napsané, vložím až jako poslední, po příspěvcích mých kolegů. Nechci je svými závěry ovlivnit.
Testovacím dnem je kvůli počasí až pondělí.
Věřím, že čekání na naše dojmy nebude dlouhé

nebo

- 13.jpg (23.72 KiB) Zobrazeno 6800 x
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate