Geometria zadnej nápravy (odklon)
Moderátor: Moderátoři
Geometria zadnej nápravy (odklon)
Ahojte nenašiel som nikde v tomto fóre či sa dá nastaviť odklon zadných kolies na tucson 2.0crdi 2wd rok 2007. Idú mi moc do áčka a z vnútornej strany sa zomierajú podstatne rýchlejšie. Ďakujem stačí len či to ide a kde poprípade čo vymeniť.
- Reklama
Re: Geometria zadnej nápravy (odklon)
Ak je tam viacprvková zadná náprava tak sa to robí excentrami.. ktoré ale budú už zarastené hrdzou = najprv GO nápravy.
V prípade, že je tam torzná priečka, tak tam nie je čo nastavovať.. kolesá do A = deformácia nápravy, unavené silentbloky.. zase len nejaká GO nápravy.
Neviem či toto na takomto veteránovi rozumne vyriešiš...
V prípade, že je tam torzná priečka, tak tam nie je čo nastavovať.. kolesá do A = deformácia nápravy, unavené silentbloky.. zase len nejaká GO nápravy.
Neviem či toto na takomto veteránovi rozumne vyriešiš...
Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
Ten môj veterán ma prežije. Motor je nezmar len by som rad vedel kde kúpim spodné priečne rameno nastavovacie aby som si dal odklon spraviť. Občas ťahal aj 1,5tony za sebou žiadna vola v silentblokoch len netuším kde kúpim to rameno.
Buď rovnou tady https://www.sparekorea.com/, nebo si tam najdi číslo ND a zkus to pohledat podle čísla někde v shopu na SK.