Ahoj, tak zkusenosti jsou ... dobre.

i10 jede v pohode - co mi vadi je vrzani mechanizku bezpecnostnich pasu na strane spolujezdce - kdyz se sedi je to u ucha a je to dost neprijemne. Dela to u obou i10 co mame v rodine. ale nevim kde to striknout aby to prestalo.
Jinak auta dobry - 1.2 jede porad pekne a 1.1 taky fajn. Pokud ji mas do mesta tak s 1.1 neni co resit - idealni volba. Pokud jezdis na vylety tak by byla vhodnejsi 1.2 - je bezpecnejsi na predjizdeni a da se jezdit jen se simranim plynu. Coz mi rika ... na vikend si ji od manzelky pujcim

Jinak manzelka je s tim spokojena - vozi v i10 2 deti a fakt nema problem. Obcas se projede v moji i20 - z pocatku rikala ze pro ni je i10 lepsi ... ted uz rika ze by si na i20 zvykla

- ale to jen proto ze se ji libi ta hraskove zelena co ma treba
calista.
Jinak za rok a pul co ma sestra i10 1.1 - zadny problem, krom toho na zacatku se svetly (proste nezhasinali kdyz mrzlo - problem se spinacem, vymenen) doted rika ze udelala dobre ze dala na me rady a koupila si to

bez vedomi svagra

- ten si to obcas pujci aby vyhnal pavouky z vyfuku.
Shrnuto - nenarocne auto za velmi solidni peniz a urcite budes spokojen. Vlete jsme s nim jezdili v beskydech a na slovensku - vlezlo se tam vse potrebne na dovolenou (vcetne deti

)