výměna řemene a volnoběžky
Moderátor: Moderátoři
Re: výměna řemene a volnoběžky
Takze hovoris ze si nasiel schopny servis ktory nevidel ix55 iba na obrazku a odporucas na bezny servis ?
- Reklama
A tych 300 bolo za komplet opravu v ratane nahradnych dielov ? lebo povodne si spominal ze ti to v pole vycislili na 1100
Zaťiaľ nič extrémne záhadne som neriešil, takže bez problémov vedeli vymeniť. A cena je vrátane dielov. Za mňa spokojnosť
Ahojte,
Chcel by som sa opýtať. Bol som v servise na kontrolu a technik mi povedal, že je na výmenu REMENICA KĽUKOVÉHO HRIADEĽA...? Menili ste to už niekto? Pri otázke, že prečo bola odpoveď, že hádže...Auto ma teraz cez 302 000 km...
Ešte by som sa chcel opýtať, že či vodiace kladky sú 3 ks a sú rovnaké?
Ďakujem
JeTY
Chcel by som sa opýtať. Bol som v servise na kontrolu a technik mi povedal, že je na výmenu REMENICA KĽUKOVÉHO HRIADEĽA...? Menili ste to už niekto? Pri otázke, že prečo bola odpoveď, že hádže...Auto ma teraz cez 302 000 km...
Ešte by som sa chcel opýtať, že či vodiace kladky sú 3 ks a sú rovnaké?
Ďakujem
JeTY
A ako ste na to prišli že je to na výmenu ? Mne sa auto trasie na voľnobehu za tepla a nikto nevie prísť na chybu už mi vymenili silenbloky a nic a diagnostika je bez chyb
Ak je problém s voľnobežkou, prípadne s napinákom drážkovaného remeňa alebo s inou remenicou, tak dochádza k silnému chveniu až kmitaniu remeňa... prípadne je to hlučné. Nejaký extrémne nepokojný chod motora by to ale spôsobovať nemalo..
Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
Ďakujem za radu len má to napadlo lebo som niekde čítal že šponovák tlmí vybracie motora a keď je zničený tak sa prenášajú tie vybracie na motor a karosériu .