Kdyby jsi měl vepředu ještě ty jiná světla s černým podkladem a bez oranžového blinkru tak bomba, kombinace černé s žlutou nemá chybu a černá kola se mi taky hodně líbí

. Pokud myslíš vzhled tak ano vypadají silně ale výkonově no nevím.
Pro srovnání:
nissan 200sx 1.8t - 124kw, Civic 1.8vtec - 124kw, Toyota Celica 2.0 - 129kw, Honda Prelude 2.2 - 136kw. To jsem ještě vynechal dvoulitrové GTčko od subararu a kdybych šel ještě víš k srovnání objemu motoru s 2.7 tak to by byli až takové rozdíly že by to nebylo pěkné.
Vlastním 1. gen coupé, kromě scoupé a 4oka se mi líbí coupátka všechna a je jedno v jaké barvě a i když preferuji červenou barvu pro sportovně vyhlížející auta tak vídám po cestě domů žluté coupátko 1.gen a začíná se mi líbit ta zvláštní žlutá kterou má taková nevšední co se nedá přehlédnout a jiná než jsou teď ty žluté leony. Jinak coupé je pěkné a prostorné s parádním kufrem. Mám 2.0 a v průměru mám spotřebu za 8,5l a to nejezdím nijak pomalu a rád motor vytáčím, líbi se mi jeho zvuk a věřím že s v6 to musí být to pravé ořechové. Takže spotřeba se mi taky zamlouvá, ale kdyby měl dvoulitr alespoň těch 120kw jak mají mnou výše zmiňované auta i s nižším obsahem a ta 2.7ka taky počet kw hodný svému obsahu souhlasil bych s tebou o tom že hyundai umí i silná auta

a dodal bych že coupé nemá chybu. Ale je tu to ale .....