Uffa, nestíhám vám všem odepisovat
ob3l1x
Jo, jako nevím. Musela bych si to vyzkoušet na pár dní, abych mohla zhodnotit

Ale pokud jedničky klokotají při stovce, je to špatné. Ne že bych byla trhač silnic - to fakt ne, ale taky nechci aby mě traktor předběhl. Ale jak říkám, nemám zkušenosti a možná to není tak špatné..
ulthar
Tak dá se říct, že uvažuji nad všemi možnostmi, které jsou pro mě reálné. Nereálný je pro mě spotřební úvěr z banky, to ostatní ještě budu muset pořádně probrat..
tomasko007
O tom jsem mluvila...

pročtu si vlákno, děkuji
mikodim
Ladu skoro není vidět na silnicích, tak jsem si to musela vykliknout.
Na lada(cz) je uvedeno, že se do evropy nedováží. Asi by to nebylo moc dobré také co se týče náhradních dílů..
Ale nic proti Ladě, kdysi dobře sloužila, ale spíše dnes bych preferovala jinou značku
airwaves
Tak pokud se někdo o auto stará je jedno jestli má 50 nebo 250tis

. A Škoda je moc fajn značka. A narazit na bazoši nebo i v bazaru na opravdu dobré auto je jako hledat zlatou mušku. V normálním případě bych tě poprosila o zaslání kontaktu na paní ve zprávě, ale bohužel od soukromníku nemůžu, protože nemám hotovost.
Espero
Docela fajn auto, ale hlavně hezký čistý motor. A mě to překvapuje, protože Dacie mají špatnou pověst, také jsem původně přemýšlela nad ní, ale to mi všichni rozmluvili, že by to auto bylo více v servisu než na silnici. Tak já nevíím
idam.i
děkuji, hned se kouknu.
Jinak. Jak jsem donucena se dívat jenom na bazarové autíčka a co tak koukám na netu.. tak jaký máte názor na AAA? To, co nalézám na netu, si myslím, je samej marketing - určitě si platí studentíky, aby aaa vychvalovali všude do nebes. Auto esa má naopak snad nejhorší hodnocení...(AAA je v seznamu cebia prověřených společností, tak mi to protichůdné vůči tomu, co jsem slyšela o zkušenostech od lidí..)-
Já si řekla, že když nemám moc na výběr, že to risknu. Ale jedině s automechanikem a diagnostikou, s full historií a serv.knížkou (já vím, že falšují i tohle), cebia certifikátem (a pokud to nenabízí, investuji 500 do toho). Tak snad nakoupím chytře