oprava zadných lemů
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
oprava zadných lemů
Potřebuju si opravit puchýřky na zadních lemech a nevím jak přesně postupovat a co na to použít. Jestli někdo může poradit tak bych byl rád. Hlavně to potřebuju dost podrobně.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
- Reklama
No já na puchýřky používám dva nehty, který tlakem proti sobě toto nechtěné rozdrtí a sajrajt vymačknou Občas je dobré akci pro neúspěch opakovat! Jinak použij podle rozsahu skelný papír (šmirgl, woé), kterým odstraníš narušení materiál až do zdravému (nedá se s tím sekat, musíš šoupat sem a tam na území, který chceš očistit), potom základovku a na ní lak (opět bouchání pikslou o auto nepomůže, musíš to otevřít a nejlépe pistolkou stříknout! Bacha na to - pokud je něco z toho ve spreji, tak stříknout z tohoto spreje a nepřelévat!) Pokud je rána hlebšího rozsahu, vyrovnej to před základovkou tmelem. Mates, jsi chytrej kluk, tak přemejšlej a neblbni! Likvidátor syrový flákoty svaříš a tohle ti musim radit ....
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
tak tuhle proceduru mám Matesi zazebou,jak píšeš puchýřky na lemu :bol: se ve skutečnosti ukázali jako díra v lemu.Na straně u víčka nádrže se nachází totiž nešťastné propojení tří plechů,tak jako u fordů a dalších...Taky jsem pláoval povrchovou úpravu před lakem,ale musel se lem vyřezat po kouskách a vyměnit.Možná je k mání koupě celého lemu,ale to nevím ,volil jsem tuto rychlejší leč dočasnou variantu.Jestli je to tvé opravdu jen povrch laku a barvy(já to zkusil píchnout jehlou),stačí to ošetřit a nechat udělat zástřik někde u šikovného lakýry.Mají na to různé spreje a přípravky,aby to nešlo dál.Měl sem dřív taky bílé auto,je to jak pěst na oko co?
na to retušování maličkostí je co jsem slyšel nějaká firma ve Velebudicích,dělají škrábance a tak,mě auto oběhl někdo dvakrát dokola hřebíkem(asi),to už zaretušovat nešlo
na to retušování maličkostí je co jsem slyšel nějaká firma ve Velebudicích,dělají škrábance a tak,mě auto oběhl někdo dvakrát dokola hřebíkem(asi),to už zaretušovat nešlo
LANTRA 1.8-beast in korea 25*5*10 + --odpočívej v pokoji
Ahoj to same sem resil cca před 14 dny. Měl jsem take jenom lehké puchýřky na zadních lemech.Řešil jsem to tak, že jsem to brousil a brousil dokud nezmizela kompletně všechna rez.Očistil-odmastil a natřel základovkou.Po zaschnuti jsem si vzal kus novin a papírovou izolacku a kompletně jsem si oblepil celý blatník, nechal jsem koukat cca 1 mm na blatníku.A pak jsem to nastříkal sprejem co se používa na dutiny aut a na stříkaní spodku.Je to takový gumoasfalt, nebo neco na té bázi.Po zaschnutí jsem sundal noviny zkontroloval dílo a hotovo.Práce cca na 0,5 dne.
Kdyz budes chctit poslat foto jak to vypada neni problem.AHOJ
Kdyz budes chctit poslat foto jak to vypada neni problem.AHOJ
Jo díky za rady. Taky jsem to propychoval a skrz to není. Takže vybrousit, použít odrezovač, stříknout základem a po zaschnutí barvou. A co použít plnič v kombinaci se zakladem???
4 Topek 2: nemůžeš někde zjistit která fyrma to dělá???
4 Topek 2: nemůžeš někde zjistit která fyrma to dělá???
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011