Zajimave je, ze co jsem prohledaval net, tak jsem nikdy na tento systém necetl nic spatneho. Tedy pravy opak klasického EGR ventilu

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Pokud se venujes foceni tak vis v cem je hacek. Vyfot je zhora ze predu ale ne takhle, To bude v popredi vypadat i Skoda 100 L stejne velka jako Kodiaqsarin007 píše:No vedle Ely zase Kodiaq nevypadá tak velikej, jak se o něm všude mluví
To asi ano, ale fotil jsem to právě z důvodu, že když jsem u těch aut stál, tak jsem si teprve uvědomil, že z Kodiaqa dělali všude obludu, a on je to vlastně takovej kombík na vysokým podvozku. Zkrátka jsem čekal větší auto. A rozhodně jsem marně hledal, za co bych měl dát takový prachybony píše:Pokud se venujes foceni tak vis v cem je hacek. Vyfot je zhora ze predu ale ne takhle, To bude v popredi vypadat i Skoda 100 L stejne velka jako Kodiaqsarin007 píše:No vedle Ely zase Kodiaq nevypadá tak velikej, jak se o něm všude mluví
odeslano z telefonu
A to je moc zajímavý autíčko a s tím motorem to může být parádaidam.i píše:Ponúka Mazda CX 5 .
http://st.motortrend.com/uploads/sites/ ... ter-04.jpg
Jen to na horších silnicích, kde jsou vyjetý koleje, tahá za volant. Kola si hledají cestu, na 17" je to v pohodě. A co je moc zajímavý, když dáte na sebe kola 17" zimní a 19" letní, sloupec je úplně stejně vysokej. Přitom mají obě pneu psaný jinou šířku - 17" mají 225 a 19" mají 245snike píše:Na 19" je to na jezdeni po Praze uz moc tvrde ... 17" idealni volba... ale 19" jsou slusive
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |