Jako magnet? Myslis třeba jako toho dedka na parkovisti v Susici jak nam hned okukoval auta?

Myslim, ze Elantra bude asi lehce zmagnetizovana, protože kazdou chvilku se mne někdo prilepi na "zadek". Zvlast ve meste nebo vesnici ,kde je 50 a ja jedu pochopitelne méně, se kazdou chvilku někdo takhle prilepi. Ja nevim na co cekaj? Ze jim budu ujizdet? Zavodit?

Nejlepsi bylo, když jsem jel kousek od Svihova nejakou vesnici a nejakej "ukrutnehustej" zabijak me predjel primo ve vesnici na plnej. O 100 metru dal stali policajti a ja videl ja ho zastavili
Jinak nesnasim, když někdo parkuje blizko. Uplne me vytaci, když je všude místo a někdo si to zaparkuje metr dva ode me. Ještě jak ty idioti rozrazi dveře. To bych vylitnul
Holt i tady se podepíšou vyhody Ely: vypada: drazsi nez ve zkutecnosti je, rychlejsi nez ve zkutecnosti je a navíc není to tuctovka - nepotkáš ji na kazdem rohu
Asi před mesicem stojim si takhle na hlavni křižovatce na svetlech. Zelena!..tak se rozjizdim a zrovna vtom okamziku, kdy se rozsvítila, tak za mnou byla nejaka dodavka a hned na me troubila. Tak sem zatroubil taky.

Potom, kdyz jsem zatacel, tak na me porad cumeli - tak jsem na ne teda cumel taky

Vetsinou tyhle ridici v tranzitech jsou docela hovada. Kam porad všichni chvataj?

Docela o hubu jsou i rano pekari co rozvazeji rohliky. Piloti F1 hadr
Mam evidentne stesti na same zavodniky. Zajimave je, cim vetsi vrak to auto je, tim jako by chtěl jeho ridic dokázat, jak rychle umi jet.
btw: uz aby byl patek. Hned jak pridelaj spoiler, tak se pujdu trochu projet a udelam i par fotek. Az prijde difuzor s tema falesnyma vejfuckama

tak to bude teprve dokonaly. Blby ale je, ze tou dobou budu akorát prezouvat na zimaky