PS: bude se také snazit prehodit uz na letni pneu.Prece jenom pohled na Elu se 17" je o něco hezci

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Alfe, proč si sebou do servisu vezeš vlastní olej, brzd. a chlad. kapalinu?Alf6 píše:Pristi patek jedu na poslední 5. garancku a opet do Strakonic. Sebou vezu - olej, brzdovou kapalinu a chladici kapalinu. Se servisem jsem tak spokojen, ze tam budu jezdit i po skonceni záruky
PS: bude se také snazit prehodit uz na letni pneu.Prece jenom pohled na Elu se 17" je o něco hezci
U mě bude ta poslední 4.garančka , abych nechal doběhnout 5 letou záruku, pro případ, že se něco pos.re. Mám malý roční nájezd. Jinak nechápu smysl 5. garančky v plném rozsahu. Maximálně tak kontrolu karoserie, kvůli 12 letý záruce, ale i to je diskutabilní, protože uznají jen prorezivění zevnitř karoserie a ne povrchovou rez.Vendelín píše:To Jirka N:vše je o penězích!! Máš-li na to,plať.Chceš-li ušetřit,hledej!!!Stejně jak Alf nosím na výměnu oleje a fitru svůj matroš.Nehodlám platit za 1 litr oleje 500,-Kč,když ten stejný koupím za 150,-.V mém případě byla poslední garančka v autozivaném servisu ta druhá.Od té doby servisani nechci vidět.
V tom s tebou plně souhlasím.XMira píše:Mě ani tak nevadí to chození do servisu a ceny, jako právě to, že kvalita těch dílů bývá tragická. Za polovinu ceny origo tlumičů, co zhebly po pár letech, jsem do Getze pořídil plynokapalinový Kayaby. Destičky na i30 od Bremba jsem pořídil lehce přes 1000Kč na všechny kola. A za 570Kč Aerotwin stěrače. Zkrátka jsem ochoten platit ceny v servisu, ale mám problém s tím, že originál díly jsou často o dost horší, než neorigo. Kdybych věděl, že cokoliv z aftermarket dílů bude horší a origo je špička, tak budu spokojenej a nemusí na tom být napsáno Brembo.
Jojooo, neni nad to mit sveho garazmistra, kteremu muze clovek plne duverovatVendelín píše:To Jirka N:vše je o penězích!! Máš-li na to,plať.Chceš-li ušetřit,hledej!!!Stejně jak Alf nosím na výměnu oleje a fitru svůj matroš.Nehodlám platit za 1 litr oleje 500,-Kč,když ten stejný koupím za 150,-.V mém případě byla poslední garančka v autozivaném servisu ta druhá.Od té doby servisani nechci vidět.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |