kdybych vedel, jakej slendrian to bude, tak bych si to asi znovu nekoupil
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
S textilními koberečky jsem si udělal radost do Tukyho. I s modrým obšitím, které ladí se zbytkem (obšití sedaček, volantu). Interiér tím dostal trochu jiný, kapánek luxusnější nádech. Moc jsem je ocenil minulý rok na dovolené, když jsem šoféroval naboso. Moc příjemný pocit pro nožičkykyrmon píše: textil se musí kartáčovat, proto stále váhám s jejich pořízením do ácy na léto, že by podlaha mohla aspoň chvíli dýchat..
Vypadá to pěkně, ale nepřijde mi to jako levná záležistost. Jestli jsem dobře koukal tak komplet lišty přes 2 tis. Otázka je jak dlouho to vydrží. Jinak přeji ať ti to na druhý pokus vyjde.sarin007 píše:Bohužel ne, už jsem zkoušel všemožný způsoby, jak jsou lišty nalepený, už nejde nic. Vzhledem k tomu, že to na několika místech vypadá jako od krup, tak jsem se rozhod objednat ještě jednu sadu těch horních lišt a dát si s tím ještě jednou práci, tentokrát už po nějakých zkušenostech vím, na co si dát pozorLepší dát nový, investovat nějakou korunu a čas, ať to má kulturu, když jsem se do toho už pustil. Radši tam nemít nic než Elu vzhledově kazit. Věřim, že na druhý pokus to klapne
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |