Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Jojo, taky jsem si na tebe vzpomněl, to je tak, když člověk chce auto trochu vylepšit. Tak snad to nakonec klapne. Teď už není cesty zpět, ale chci to dotahnout do konce už kvůli tomu, jak suprově to vypadá ve skutečnosti. Jinak s krytkama tě úplně chápu, stejně tak jsem si říkal, že to snad musel někdo zkoušet, ale pak jsem si řek, že to číňani asi nedělají, ty to jen vyrobíAlf6 píše:Sarine...hezky fotkyJak jsem se spalil před několika lety se spoilerem, tak radeji koupim vosk a Elu napucuju, nez tam zase něco davat. Včera jsem se taky zklamal s tema krytkama. Copak to nikdo nezkousi, nez to zacne prodávat? Jako vypada to lepe..to jo...ale toho sraní kolem
ale držím palce.at to vyjde..pri mem stesti by to dopadlo katastrofalne
kyrmon: tady muzes studovat
sarin007 píše:Máš pravdu, bohužel mám stále více pocit, že toto neplatí už jen v Číně![]()
Třeba mě napadla taková blbost jako papírový kapesníky - úplně vidim, jak mají na firmě v pondělí poradu a zkouší svůj nový výrobek. A z davu se ozve: "šéfe, vždyť to nejde otevřít, mě zůstane vždycky ten proužek v ruce a pořád se nemůžu dostat dovnitř". A šéf, to nevadí, stejně to dejme do výrobyTakže za mě, když se nemůžu do nějakýho výrobku dostat nebo nesedí jak má, řeknu si "aha, zase pondělní porada"
![]()
Co jsem se docetl na oleje.cz, tak nastupce tohoto oleje je dobře namichana smes..3 ,5 a mozna 4 tridy. Takze cisty PAO a ester to nebude..to by cena musela byt vyseshawt píše:Nechapu, proc v tabulce u skupin IV a vice neni uvadena viskozita, narp. New Life ma 185. Tabulka hezka, ale zase z popisu u oleje nevidim do jake skupiny olej patri.
to te neporadim, protože na mem aute se nemá poletava rez kde usadit, respektive nemá sanci :DDXMira píše:Omlouvám se, že jsem trochu OT, ale myslím, že v tomhle vlákně se schází nejvíc mladých chemiků.
Poradíte někdo, možná sám velký alchymista Alf, s jakým přípravkem máte nejlepší zkušenosti při odstraňování polétavé rzi?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |