Odpadlík nee,jen vymění poníka za valacha.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
milda h píše:Taky gratuluju.
Odpadlík nee,jen vymění poníka za valacha.
Jasne jsou hezci...lepsi, krasnejsi....ale jak jsem psal..ja koupil Elu s najetyma 500 km jako predvadeci vuz v plne vybave za cenu, za kterou ani nestartovala v ceniku Octavia s nejslabsim 1,2 Tsi v holobytu. Za ty prachy jsem spokojen. V te same vybave s 1,4 Tsi bych preplatil kolik? 100 000 navíc a mozna i vic..idam.i píše:ELA
Za to čo stojí,ponúka neuveriteľné veľa.![]()
Určite je mnoho lepších áut,no už veľa ľudí bolo prekvapených,keď som ich zviezol.
Tak to nejsi hrdy vlastenec..kdyz nemas ropu se sipkou ve znaku.. počkej..to vlastne nejsem ani jaMirus30 píše:Vidis Alfe, ja koupil dokonce i40 2.0Gdi za cenu zakladu O3 kombi s 1.0Tsi.....nekdy jsou ty srovnani fakt usmevny, nebo spis k placi?!
![]()
Presne tak, jsem rad ze NEJSEM hrdy vlastenec, Skoda mi proste nedokazala nabidnout alternativu za ty penizeAlf6 píše:Tak to nejsi hrdy vlastenec..kdyz nemas ropu se sipkou ve znaku.. počkej..to vlastne nejsem ani jaMirus30 píše:Vidis Alfe, ja koupil dokonce i40 2.0Gdi za cenu zakladu O3 kombi s 1.0Tsi.....nekdy jsou ty srovnani fakt usmevny, nebo spis k placi?!
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |