mikodim píše: ↑09 zář 2021, 19:26
Presne, ja už pár mesiacov pokukujem po Dacii Duster LPG, už som mal aj skúšobnú jazdu.. Len stále váham a vaham.Aj video s Vaculikom o tej Dacii ma presviedča, že mám ísť do toho. Nedávno kamarát predával 4r Octaviu a bola tak skorodovana ako môj 13 r.

keď nie ešte viac,aj keď po technickej stránke bola Top. Ale od teba by som radšej kúpil Elu, ak by si niekedy predával
Pamatuji si, jak má Ela, ještě jako předváděcí vůz, byla vystavena před nákupním centrem a byla polepena nápisem "2.nejprodavanejsí auto sveta". Stejně tak ji prodejce vystavil na koupališti, kam před lety chodili mraky lidi. Sem tam se někdo zastavil a ocumoval ji. Před mou Elou měl prodejce ještě jednu Elantru černé barvě. Tu prodal jako první. Kdybych si nesel vyzkoušet i30, tak bych si ani nevšiml, že kousek od ní stala "má" Ela. Jak jsem ji tam na parkovišti viděl, tak už jsem i30 nechtěl. Pak už jsem jen vyjednávál o ceně. Dodnes nákupu nelituji. Akorát místo v garáži je jen tak tak.
Prodávat ji tedy zatím nebudu. Ale kdybych přece jen ji někdy chtěl prodat, tak celá historie bude v systému

Jezdím do aut. servisu i teď po záruce. A jsem tam velice spokojený. Ikdyz máme znovu servis i u nás ve městě, tak stále jezdím 45 km do Horažďovic