Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Alfe od kdy jí máš? Já měl pocit, že jsme ji kupovali nějak na stejno. A já Elantru prodával když měla 80 tis. najeto a dnes mám na Tucsonovi 90 tis. Ty si fakt začal jezdit víc na kole
Taky jsem zkoušel běhat. Ale prostě mne to nebaví. A navíc mne bolely dost achilovky.Axel.Foley píše: ↑19 čer 2023, 14:31 Tak to mám taky hezky našlápnuto - za minulý měsíc při běhání nastoupáno přes 1700 m, tento měsíc mám podobné vyhlídky![]()
Tak to můžeš zkusit elektrokolo. Vím, co se říká. Na druhou stranu o něm taky začínám přemýšlet. Ikdyž bych to všechno uslapl na obyčejném kole
Okolo komína kolo.Na dialky ele.kolo a čo Ela?Alf6 píše: ↑20 čer 2023, 22:12Tak to můžeš zkusit elektrokolo. Vím, co se říká. Na druhou stranu o něm taky začínám přemýšlet. Ikdyž bych to všechno uslapl na obyčejném kole
Ale na výhoda je ta, že bych toho ujel více a zároveň viděl více. Trasa, co mě teď trvá třeba 5 hodin, bych ujel třeba za 3. Do kopce bych si přidal a navíc proti vitr taky dokáže hodně pozlobit.
Normální kolo bych si nechal kolem komína, když jedu třeba někam k bazénu se vykoupat. No a Elektro bych měl už na delší vyjížďky.
Tak uvidím. Možná příští rok koupím nějaké Elektro.
Ať máš koleno co se nejdřív v pořádku![]()
Tu už nelestimidam.i píše: ↑21 čer 2023, 14:06Okolo komína kolo.Na dialky ele.kolo a čo Ela?Alf6 píše: ↑20 čer 2023, 22:12Tak to můžeš zkusit elektrokolo. Vím, co se říká. Na druhou stranu o něm taky začínám přemýšlet. Ikdyž bych to všechno uslapl na obyčejném kole
Ale na výhoda je ta, že bych toho ujel více a zároveň viděl více. Trasa, co mě teď trvá třeba 5 hodin, bych ujel třeba za 3. Do kopce bych si přidal a navíc proti vitr taky dokáže hodně pozlobit.
Normální kolo bych si nechal kolem komína, když jedu třeba někam k bazénu se vykoupat. No a Elektro bych měl už na delší vyjížďky.
Tak uvidím. Možná příští rok koupím nějaké Elektro.
Ať máš koleno co se nejdřív v pořádku![]()
Už len na leštenie?![]()
Pristi rok do elektrokola asi půjdu. Pořád o něm přemýšlím čím dál víc. To vím když jedeme s partou a půlka má Elektro.sarin007 píše: ↑21 čer 2023, 13:09 Je pravda, že jsem o něm uvažoval právě ze stejného důvodu jako ty. Široké okolí už jsem za ty roky projezdil a dnes bych se rád vydal někam dál, ale to na běžným kole už časově nestihnu. Ale je pravda, že už není moc s kým jezdit. Dřív jsem jezdil ze synem, od svých 15 let se mnou začal jezdit i delší trasy, jednou Písek - Sušice - Písek, to byla parádní projížďka, ale teď má Fastbacka a to víš, jednou zkusíš točit volantem a už se ti nechce jinak![]()
S kolenem uvidím, už to mám několik dní a nic výrazného se nezmění. Štve mě to spíš kvůli tomu, že za 3 týdny mám jet Chorvatsko. Loni jsem se vrátil z Alp s vymknutým kotníkem a letos léto začínám s kolenemJeště, že mám automat a levou nepotřebuju. Ale v těchto chvílích si člověk uvědomí, jak je SUV super. Koleno nemůžu moc ohnout a nalézt třeba do Fastbacka je pro mě skoro nadlidksý výkon, zatímco do Tucsona skočím raz dva.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |