No když bude nabíječka zrovna volná, tak možná jo... Když před stojany na benzín a naftu stojí u každého ve frontě tak 3, 4 auta, tak si živě představuji, jak to bude u nabíječek, až lidi donutí (ti co na to budou mít), si koupit elektro auto...rlexus píše: ↑26 črc 2021, 12:23 Na seznamu v diskuzích pod článkem o nastartovaných spalovacích autech kvůli puštěné klimatizaci jsem opět četl starou písničku
nějakého jantara : Až bude mít EV dojezd 1000 km a nabití do plné trvat 5 minut, tak potom bude mít EV smysl.
Opravdu 99 % lidí jede 1000 km po dálnici v tahu, aby zastavili na 5 minut a pak zase 1000 km valili po dálnici dál.
U mě tyhle důvody nemají žádnou hodnotu - je to jen hledání hole pro bití psa (EV)
Normální člověk je max. 3 hodinách jízdy unavený a potřebuje si odpočinout a protáhnout s nějakými potřebami.
A v tomto čase je EV napojený k nabíječce a také se "občerstvuje"
Já jel nyní do Karlových Varů a pak zpět (vždy 450 km), s jednou zastávkou na oběd U rybiček. Bylo tam narváno, na cestě tam jsem zrovna chytil místo na parkovišti, zpět jsem parkoval mimo oficiální parkoviště. Tak nevím jak bych tam nabíjel té zhruba půl až 3/4 hodiny, co jsme tam strávili... Benzín jsem bral jen cestou tam v Krupé. A ještě v nádrži něco je.