Hadky a blbosti
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mezinárodní Sraz Čechy 2010
já to roseknu...rade ty seš fakt ubožák
nakonec když už nevíš co a jak..to už sem psal dávno předtím se uchýlíš k tomu že mě budeš chytat za to že tě mrdám do hlavy jakým stylem píšu a jestli v pýčo napíšu tvrdý nebovobojetný y
pochopils? ostatní jo jen ty ne..vlastně nechápeš vodzačátku to co sme tady debatovali a ty sem zatahuješ takovýhle sračky
seš ubožák v diskuzých
nejdřív tady machruješ s nějakým průzkum kdo jak bude psát..mě tam vodhaduješ že se uchýlím k nějakým utokům a nakonec ses nychytal sám..
jemě tě líto že chlap tvýho věku se nechá takhle lechce vytočit a oponuje píčovina s pravopisem kterej je mě v téhle debatě s tebou uprdele protože se nubudu namáhat pro tebe psát nějak zuspořádaně,protože by sis zase našel něco jinýho...
nejen mě ale už i více lidem je jasný co seš zač
začal sis s napadáním..to sem překous že do téma srazy mrdáš svojí rodinu.to mě je hluboce v řiti,ale že tady budeš trapně lidi napdat,že píšou blbje to už je koc..seš ubožák
ještě prosím nějakou story o tvé dcerce a mamce atd...prosím
HOVNO SMAZAT..PŘESUNOUT!!!!
nakonec když už nevíš co a jak..to už sem psal dávno předtím se uchýlíš k tomu že mě budeš chytat za to že tě mrdám do hlavy jakým stylem píšu a jestli v pýčo napíšu tvrdý nebovobojetný y
pochopils? ostatní jo jen ty ne..vlastně nechápeš vodzačátku to co sme tady debatovali a ty sem zatahuješ takovýhle sračky
seš ubožák v diskuzých
nejdřív tady machruješ s nějakým průzkum kdo jak bude psát..mě tam vodhaduješ že se uchýlím k nějakým utokům a nakonec ses nychytal sám..
jemě tě líto že chlap tvýho věku se nechá takhle lechce vytočit a oponuje píčovina s pravopisem kterej je mě v téhle debatě s tebou uprdele protože se nubudu namáhat pro tebe psát nějak zuspořádaně,protože by sis zase našel něco jinýho...
začal sis s napadáním..to sem překous že do téma srazy mrdáš svojí rodinu.to mě je hluboce v řiti,ale že tady budeš trapně lidi napdat,že píšou blbje to už je koc..seš ubožák
HOVNO SMAZAT..PŘESUNOUT!!!!
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
- Reklama
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
HELE BUD SI JISTEJ,ŽE BYCH JEDNAL STEJNĚUzi77 píše:hosi byl bych proto aby se tohle vlakno uzamcelo a vsichni ste vychladli
piste jen ze ste pro a proti uzamceni
jen vam vsem neco napisu je lehci neco psat u pc nez si to rict z oci do oci takze piste premejslejte a predstavte si ze ste vedle toho dotycnyho u stolu treba na srazu a popijite vas oblibenej mok
pro zlepseni nalady a pred tim nez neco napisete povine kouknete na tohle http://www.stream.cz/video/365167-na-st ... op-halali/
UPLNĚ STEJNĚ JAK TADY PÍŠU..JE ŠKODA,ŽE MU TO NEMŮŽU ŘÍCT DO VOČÍ...
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
Čo chceš presúvať? Osobné útoky? Urážky? Príspevky o ničom?
Na toto by mohla slúžiť sekcia Kôš, kde by sa po mesiaci vymazávali príspevky.
Alebo presunúť do témy pokec alebo hádky...
Na toto by mohla slúžiť sekcia Kôš, kde by sa po mesiaci vymazávali príspevky.
Alebo presunúť do témy pokec alebo hádky...
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
šmarjá projdi si celý téma...
do jeho utočnýho příspěfku to tady byla tlachárna od jeho slovního průjmu se to rozjelo..já se přidal a rát..
jen upozornuju že se snaží dostat debatu o srazu a problémech okolo něj tam kam chce a uplně jinam než byla započata a kdo může kdo ne stanovovat tad..to joo to mu de
nic víc..bez odpovědí na otázky který tady byly kladeny..jen se uboze vyhejbá konfrontaci..nic víc... znova cituji sebe sama
podle mě je háklub votom že poznám nový lidi a nebudu je soudit podle teho co píšou..že když budu mět cestu a čas tak se rád u nich zastavím na kus řeči a umejt si nohy že harte
pokecám s nima ofšem at je to tak nebo tak,ale nebu je urážet tím,že jím budu říkat,že sou trapný a jednoduchý..budu se snažit jím vyjít vstříc když můžu ...
ty lidi které znám dobře rád zvu ke mě na akce a i na pobyt ..rád je uvidím matesatd a vyslechneme obě strany s tím,že se snažíme najít cestu kudy to půjde...to myslím celkově...
hjundaj klub je pro mě šancí i zídskat peníze a proto když tady mám nějakej kšeft rád k tomu dodám bonus..nebo když to dlouho trvá a je to pro známeho tak tu maličkost jen pošlu..nic za to nečekám..nikho si nekupuue..sme přece v klubu kde nás pojí značka
tmelý nás značka tak vo autech kecáme ...
na srazu je rát uvidím a vím jak sníma jednat aniž bych je urazil a nadruhou stranu sem upřímnej
řešíme..dohadujeme se..ale snad v 99% se řešení najde.. utebe to bohužel nefunguje...
nemůžu tam napsat fšechny bylo by to nadlouho tak pro ty kteří tam nejsou a vědí že onich píšu....sory psal bych tam ty jména dlouho
do jeho utočnýho příspěfku to tady byla tlachárna od jeho slovního průjmu se to rozjelo..já se přidal a rát..
jen upozornuju že se snaží dostat debatu o srazu a problémech okolo něj tam kam chce a uplně jinam než byla započata a kdo může kdo ne stanovovat tad..to joo to mu de
nic víc..bez odpovědí na otázky který tady byly kladeny..jen se uboze vyhejbá konfrontaci..nic víc... znova cituji sebe sama
podle mě je háklub votom že poznám nový lidi a nebudu je soudit podle teho co píšou..že když budu mět cestu a čas tak se rád u nich zastavím na kus řeči a umejt si nohy že harte
pokecám s nima ofšem at je to tak nebo tak,ale nebu je urážet tím,že jím budu říkat,že sou trapný a jednoduchý..budu se snažit jím vyjít vstříc když můžu ...
ty lidi které znám dobře rád zvu ke mě na akce a i na pobyt ..rád je uvidím matesatd a vyslechneme obě strany s tím,že se snažíme najít cestu kudy to půjde...to myslím celkově...
hjundaj klub je pro mě šancí i zídskat peníze a proto když tady mám nějakej kšeft rád k tomu dodám bonus..nebo když to dlouho trvá a je to pro známeho tak tu maličkost jen pošlu..nic za to nečekám..nikho si nekupuue..sme přece v klubu kde nás pojí značka
tmelý nás značka tak vo autech kecáme ...
na srazu je rát uvidím a vím jak sníma jednat aniž bych je urazil a nadruhou stranu sem upřímnej
řešíme..dohadujeme se..ale snad v 99% se řešení najde.. utebe to bohužel nefunguje...
nemůžu tam napsat fšechny bylo by to nadlouho tak pro ty kteří tam nejsou a vědí že onich píšu....sory psal bych tam ty jména dlouho
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
ale víte co..jáY to zkusím..končím diskuzy
pak sa rozjedu a čuráci budou létat jak na leteckým dnu...
jen škoda,že mu tohle tedka nemůžu říct do vočí.strašne bych rád,,protože nejde fšechno napsat..snad možná jen pYčo
nebo bil sem rát
nebo vílí vílivjence
to jen proto aby se měl čeho chytnout
pak sa rozjedu a čuráci budou létat jak na leteckým dnu...
jen škoda,že mu tohle tedka nemůžu říct do vočí.strašne bych rád,,protože nejde fšechno napsat..snad možná jen pYčo
nebo bil sem rát
nebo vílí vílivjence
to jen proto aby se měl čeho chytnout
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
Tak to jo, to sedí:
"""já to roseknu...rade ty seš fakt ubožák
seš ubožák v diskuzých
HOVNO SMAZAT..PŘESUNOUT!!!!""""
Prosím, alespoň trochu úcty k diskutujícímu. Ne každý, kdo má jiný názor než ty, musí být úplné pako. Jsem skutečně zklamán, doufal jsem ve větší úroveň.
Tak čisté nohy přeji.
Milujte se a používejte Protex.
Rade622
"""já to roseknu...rade ty seš fakt ubožák
seš ubožák v diskuzých
HOVNO SMAZAT..PŘESUNOUT!!!!""""
Prosím, alespoň trochu úcty k diskutujícímu. Ne každý, kdo má jiný názor než ty, musí být úplné pako. Jsem skutečně zklamán, doufal jsem ve větší úroveň.
Tak čisté nohy přeji.
Milujte se a používejte Protex.
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Tohle opravdu nemá smysl takhle se tady urážet. Sem myslel že je tu parta a asi jsem se spletl.
Zamknout
Zamknout
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
A čo som napísal? Práve odtiaľ vymazať alebo presunúť a nezasierať OFF TOPIC príspevkami....pepan píše:šmarjá projdi si celý téma...
V poslednej dobe ma to tu prestáva baviť práve koli takýmto diskúsiam kde určitý geroji musia za každú cenu tvrdiť svoje a neupustia a neupustia.
Fórum podľa mňa total stráca úroveň!!!
Niektorý tu chcú umlčať druhého. Ďaľši tu tvrdí to isté na niekoľkých stranách a nekusne si do jazyka a nekusne...
Niekedy nie je vážne pre škodu si radšej kusnúť do jazyka byť ticho...
Vyjadriť svoj názor, prijať iný a hotovo. Nie za každým ho dementovať a znova písať o tom istom.
Vlastne som sa v posledných 15 stránkach nič nové nedozvedel. Iba to kto mal posledné slovo!!!
Uz je to jen o urazkach!Ja sem pro zamknout a doresit to u piva na nejakem srazu!Treba u tatuldy!At si jeste akteri neco pamatuji!
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak... tady se to pomalu plni srackama, sejit se u piva a poresit to osobne... Tohle tema bych zamknul a neresil.Hujer píše:Uz je to jen o urazkach!Ja sem pro zamknout a doresit to u piva na nejakem srazu!Treba u tatuldy!At si jeste akteri neco pamatuji!
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Souhlas s Hujerem tady se nic nevyřeší a nadávat si nemusime. Osobně probrat je nejvhodnější varianta.
Sonata 2,4 2009
Re: HADKY
Preberám z inej témy na ktorú musím zarreagovať:
Namiesto toho aby si bol spokojný a kusol do jazyka, že to je uzavrené, ešte máš chuť napísať a urážať ľudí vo vlastnej téme v sekcii predám... Predpoklad k úspešnému predaju auta, určite.
Niekedy mám pocit že robíš úplne to isté čo tebe vadí!!!
Alebo som jediný kto si to všimol?
Jednej veci nepochopím Téma ti bola premazaná a ešte sám si ju zahlcuješ OFF TOPICEM...pepan píše:
šadouve ty seš neskutečnej................ a o tom pesu rači ani nic.. potom c tady nabízí brutální čipy na zvýšení výkonu
zase jeden z těch co sem tahaj jako ho maj velkýho
synáčku jeden tatínkuf
vždyt to co máš v popdpisu není ani tvoje auto
ale snížím se na tvoje..studoval sem umprum a avu..tak si nevyskakuj jo a radši nic nepiš
protože i mě bylo 19náct takže chápu teda moc se snažím chápat tvoje příspěfky
ale z5 k autu neska ho nafotímě řádně ty foto sou strašný
pavle dík...asi to bylo lepčí...to smáznout..bo to bylo strašnej průjem
Namiesto toho aby si bol spokojný a kusol do jazyka, že to je uzavrené, ešte máš chuť napísať a urážať ľudí vo vlastnej téme v sekcii predám... Predpoklad k úspešnému predaju auta, určite.
Niekedy mám pocit že robíš úplne to isté čo tebe vadí!!!
Alebo som jediný kto si to všimol?
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
tak hele...já sem s urážkama nezačal.toho sis nefšimnul.nikoho ani v tomto příspěfku sem neurazil doslova a neponižoval.jen senm použil vjety které byli psány na mě..tot fše
seš strašně aktivní tam kde nemáš
porát bys něco mazal přesouval,ale zrovna v mém inzerátu si to chtěl nechat
toho si fšimlo spousta lidí
a za další o mazání sem nikoho nepožádalů ale i tak děkuji za promazání těch hoven
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
hlavně si prosímtě to co sem psal výše nepřeber tak,že tě kritizuju a že děláš něco špatně
jen navazuju na to co si psal v mém inzerátu
a vlastně v mém inzerátu si svoje oftopiky můžu psát
jen navazuju na to co si psal v mém inzerátu
a vlastně v mém inzerátu si svoje oftopiky můžu psát
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782