Tak v tom případě nevímHujer píše:Kdepak,neco jineho!Hovorys píše:Rum?Hujer píše: Urcite stihna a ja se tesim na slibenou odmenu! To neuhadnete co mam slibeno!
Jak se dělá Coupe
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Hovorys
- **
- Kontaktovat uživatele:
*R.I.P* 1994 Hyundai Pony 1.3 LS 43kW/58k
*Prodáno* 1994 Hyundai Scoupe GT 85kW/116k (Alias Yuriiho otloukánek )
1996 Hyundai Sonata 102kW/139k - Nebrzdí, ale to je detail
*Prodáno* 1994 Hyundai Scoupe GT 85kW/116k (Alias Yuriiho otloukánek )
1996 Hyundai Sonata 102kW/139k - Nebrzdí, ale to je detail
- Reklama
Ja se nemuzu dockat a tak porad z toho furt neco zeru,no a zacinam uz funet jak prase kdyz de z bukvic!
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
-
- Kontaktovat uživatele:
Včera ráno mě kámoš odvezl do boxu pro auti a pomohl mi ho nastrojit, a frčel sem zas zpátky ke Standovi na dílnu.. akorát že chcalo, takže zatim nic moc...
Na zrcátka sme nezapoměli.. jelikož si budu kupovat jiný, tak sme je nestříkali a aspoň se můžete vyjádřit.. jestli je lepší, stříknout je do červený, nebo do stříbrný
Bylo to jak z nějakýho filmu.. furt sme kolem toho auta chodili a přáli si, aby vysvitlo sluníčko.. a najednou se mraky rozestoupili, slunce to ozářilo a stalo se toto
Já vim.. nejni to nic moc.. ještě to nebylo to dobrý sluníčko.. ale vydržte.. to nejlepší opravdu teprve přijde, slibuju
Na zrcátka sme nezapoměli.. jelikož si budu kupovat jiný, tak sme je nestříkali a aspoň se můžete vyjádřit.. jestli je lepší, stříknout je do červený, nebo do stříbrný
Bylo to jak z nějakýho filmu.. furt sme kolem toho auta chodili a přáli si, aby vysvitlo sluníčko.. a najednou se mraky rozestoupili, slunce to ozářilo a stalo se toto
Já vim.. nejni to nic moc.. ještě to nebylo to dobrý sluníčko.. ale vydržte.. to nejlepší opravdu teprve přijde, slibuju
-
- Kontaktovat uživatele:
Protože bylo furt pod mrakem, pustil jsem se do rozlešťování laku..
Jojo.. nastříkáním práce na autě neskončila.. naopak.. teď se musí vzít do ruky brusný kolečko o hrubosti 2500 a celý díl který chceme rozlešťovat se musí zmatovatět.. pod vodou samozřejmě.. fakt hrůza, čerstvě nastříkaný auto a já ho hned brousim.. bleee
Jako první sem dělal třetí dveře, protože jsem chtěl nasadit křídlo a pod nim už by se to dělalo blbě, respektive by to prostě nešlo..
To rozleštění je důležitý, protože jak se lakovalo, tak je celá kasle poprášená spadem z toho laku a je taková drsná na omak.. no dělá se to běžně..
Jakmile to máme zmatovaný a suchý, tak se vezme zalešťovačka s beránkem, kidne se na to takovej bílej sráč na zalešťování, fakt nevim co to je.. a už se jede
A tady je výsledek.. lak je jako zrcadlo Akorát ten foťák to moc nepobral.. na konci budou lepší fotky
Musí se to nechat ještě den dva.. a pak znova pořádně a bude to ono
Jojo.. nastříkáním práce na autě neskončila.. naopak.. teď se musí vzít do ruky brusný kolečko o hrubosti 2500 a celý díl který chceme rozlešťovat se musí zmatovatět.. pod vodou samozřejmě.. fakt hrůza, čerstvě nastříkaný auto a já ho hned brousim.. bleee
Jako první sem dělal třetí dveře, protože jsem chtěl nasadit křídlo a pod nim už by se to dělalo blbě, respektive by to prostě nešlo..
To rozleštění je důležitý, protože jak se lakovalo, tak je celá kasle poprášená spadem z toho laku a je taková drsná na omak.. no dělá se to běžně..
Jakmile to máme zmatovaný a suchý, tak se vezme zalešťovačka s beránkem, kidne se na to takovej bílej sráč na zalešťování, fakt nevim co to je.. a už se jede
A tady je výsledek.. lak je jako zrcadlo Akorát ten foťák to moc nepobral.. na konci budou lepší fotky
Musí se to nechat ještě den dva.. a pak znova pořádně a bude to ono
-
- Kontaktovat uživatele:
A jdeme lepit křídlo... koupil jsem na to nějaký černý lepidlo na okna v Auto Kelly asi za dvě kila..
Je potřeba jak nohy křídla, tak kapotu kolem nich olepit páskou, aby lepidlo který se vymáčkne po přitlačení nebylo na kasli...
No přiznám se, stejně se mi to nepovedlo a dneska mě čeká asi dobrá práce, až se toho budu zbavovat
Holt brácha je opravdu ten šikovnější
Je potřeba jak nohy křídla, tak kapotu kolem nich olepit páskou, aby lepidlo který se vymáčkne po přitlačení nebylo na kasli...
No přiznám se, stejně se mi to nepovedlo a dneska mě čeká asi dobrá práce, až se toho budu zbavovat
Holt brácha je opravdu ten šikovnější