! Svítící kontrolka Airbagů...Help me !

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

MarcelU
*

Příspěvek od MarcelU »

ivan píše:S těma airbagama je to takhle zhruba 1990 do roku 1999 je nutný originál Hiscan od Hyundaie a od roku 2000 a výše už to dokážou i jiné diagnostiky ,problém je jen pouze v komunikaci testerů aspoň co vím,ale berte to s rezervou,když to člověk nemá doma tak to nemůže potvrdit a ani vyvrátit :wink:
Když děláte něco s elektrikou na autě tak, vyndat klíče do kapsy a odpojit mínus pol :!:
No ,ale stejně až jednou vám dojde baterka nebo alternátor bude stávkovat ,tak reset na Hiscanu nemine :lol: :lol: :wink:
Ps: Přijeďte na sraz na Moravu a tam je to zdarma 8) i s mechanikem :lol: :lol:
Kdy je srazík..?
Hyundai Accent 1,3 12V r.v.98
Reklama

MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Příští rok ;)
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
MarcelU
*

Příspěvek od MarcelU »

Tak jsem to měl u jednoho typka v ostravskem servise,a za pul hodky neměl co dělat.Chtělo to jen "lépe" nechat projet přes pc.Stalo to necelých 300,- :D
Hyundai Accent 1,3 12V r.v.98
Sokyno
**

Příspěvek od Sokyno »

MarcelU píše:Tak jsem to měl u jednoho typka v ostravskem servise,a za pul hodky neměl co dělat.Chtělo to jen "lépe" nechat projet přes pc.Stalo to necelých 300,- :D

Jsem rikal ze to jde jenom je treba skusenosti stim a pak je vsse OK.
Obrázek
Obrázek Obrázek Hyundai Lantra 1,9 D. Hyundai Getz 1,3 Subaru Legacy 2,0 Honda Hrv 1,6
fiam
**

Příspěvek od fiam »

ak mas aj sedackove bagy tak kludne sa to mohlo stat tým, ze konektor napajania bagu ostal na moment bez kontaktu...ale teraz to musis dat na diagnostike vymazat...bo pocitac zaznamenava chybu...ale airbag by mal fungovat...dalej sa to moze stat tym ze vo volante je kruzok, ktory sa mohol odpojit....postup ten isty ako na sedacke...ale diagnostika ti povie viac

Příspěvek od Kostejec »

Měl jsem stejný problém s airbagem a v nejbližším H-servisu mi to protáhli přez PC a cena překvapivě jen 200Kč se vším všudy a tak za 10 min :)
Hyundai Accent1,3
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“