](./images/smilies/eusa_wall.gif)

tak jestli do 50l nádrže někdy nacpeš víc než 45 tak mi napiš SZ

Jinak nádrž mám fyzicky asi na 54l a nejvíc tam nacpali 47.5... správně se plovák ozve při 80% nádrže

Moderátoři: 89majlo96, nulda, Moderátoři
Tuhle otázku jsem vyřešil, v lednu cesta na albánské hranice, bosenským vnitrozemím zpět.Hardcam píše:Jednoznacne s dojezdovkou. To fakt vsichni spolehate, ze se vam pneu neprorazi? Natoz nekde dal od civilizace, kde ani neni signal. A takovych mist je i v roce 2011 porad dost i v okruhu 50km od Prahy.
severtom píše:[/color]Tuhle otázku jsem vyřešil, v lednu cesta na albánské hranice, bosenským vnitrozemím zpět.Hardcam píše:Jednoznacne s dojezdovkou. To fakt vsichni spolehate, ze se vam pneu neprorazi? Natoz nekde dal od civilizace, kde ani neni signal. A takovych mist je i v roce 2011 porad dost i v okruhu 50km od Prahy.
Před týdnem Rumunsko, zajímavý týden na jejich cestáchtam hrozilo spíš zničení liťáku než píchnutí.
Vozím knoty a pumpičku, vejde se to krásně vedle nádrže a vozím to i na delší cesty na motorce.
Když se řeší rezerva na jiných fórech, obvykle se dříve či později objeví někdo, kdo tvrdí, že víc než 50 km by na ní nejel, auto nedrží na silnici, jsi omezen rychlostí, navíc když máš píchlou rezervu, mohou ti benga dát pokutu. Vždy vypozoruješ, že rezervu hájí majitelé starších aut, kteří nemohou využít plošnou výjimku (od r. 2009 lepící sada stačí, nic víc vozit nemusíš).
Pro rýpaly: už jsem roztrhl bok pneu u pumpy o kovový výčnělek za stojany, neopravitelné, ale stalo se to jednou za 20 let, co jezdím. S takovým rizikem (1 neopravitelný defekt na 400 tisíc km) se IMHO dá žít.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |