Harde, to MOŽNÁ Jsi. Nebo také lidi, co hodně jezdí, prostě sem vůbec nechodí. Toto fórum používá naprosto zanedbatelná část uživatelů aut H.
Jestli jsem "za tebou druhý", tak to je výkon

protože makám doma a auto slouží jen na výlety

aktuálně 103500 km.
Milan.k - nežere mi to mezi výměnami víc než z maxima na měrce na "horní třetinu mezi max. a min. ryskou". Tj. nulová spotřeba oleje - stačí, aby auto stálo trochu jinak.... a nemůžeš už přesně posuzovat, nicméně já měním olej na stále stejném místě před garáží - "měření" mám tedy přesné.
P.S: Harde, psal jsem ti vzkaz, jak jsi chtěl - do soukr. zpráv - naceň mi kompletní brzdy, tj. předek, zadek, kotouče, desky, origo Hyu po mě u dealera chtějí 13000 (bez práce), kámoš lepší sady 9000, nejlevnější shitové 6000 a ty tam nedám

P.P.S. právě že jsi zatím nereagoval, tak už mám od něj uhlíkový filtr do klimatizace za 200.
Pro ostatní: Jediná závada za posledních 20 000 km byla včera uvolněná svorka aku - "mínus" už jsem měnil, za mosaznou - na Ukrajině - pořádný matroš. Bohužel "plus" jsem neřešil a teď začala sklouzávat i ta - shit provedení, tenký plech, nesmyslný design - inu Hyu šetřilo.
Altík/regler to naštěstí neoddělalo. Stát se to na motorce, byl by regler za 3000 v háji. V autě je naštěstí dost odběrů proudu, stříkačka, světla, rádio na plné kule... a reguluje se do primáru, ne stator altíku zkratově.