tak ja vám váš nazor neberu , ale je vidět že se zvás tady nikdo v čr nesoudil !!!
jak píšeš břemeno je ne prodejci ale jen první dva roky čili zaruka ze zakona ! pak už smulá
a pokud si myslíš že je najky problem udělat znalecky posudek pro velkou Fa tak není

čí chleba jíš toho pisen spívej (doufám že to znáš )
dam modelový příklad : tobě se vysype kat vydře motor a nebo podobně , puješ reklamovat do autorizaku a oni zisiti že si nedělal garančy v autorizaku , auto ti převezmou do reklamace , za 7 dni ti zavolaji že raklamaci ti neuznaji jelikož nebyla garančka udělaná spravně ! nebolo vše skontrolvoany atd a navíc ti přelily motorové olej ! a nevymněnily olej filtr !
(tak to jsem zvědavy jak budeš dokazovat že bylo vše udělané jako mnělo a bylo vše vymněno opravdu hodně štěstí !!! ) max se budeš soudit 4 5 8 10 15 let a možná to vyhraješ
několikrát jsem se bavil z majitelem salonu a co mi řekl mně ani nepřekvapilo ! o nic jiného se nemaji starat jen o zisk ! nic víc ! zakazník je až na posledním mistě ! i když to tak vypadat nesmí ! co se týka zaruky tak co nejvíce neuznávat hlavně ne dražší opravy !
samo nemužou si dovolit neuznat všechny rakalamace ale čím více jich neuznaji tím lip !
třeba jistý koncern ( neni to hyundai ) jasně nařiziju prodejcum srat na zaruku hlavně zisk zisk zisk ! o nic jiného se starat nemaji !
ja nikomu neberu jestli chcete dělat garančku jinde než v autorizaku to vaše věc ! ale osobně ryskovat zaruku nebudu ! a ani to nikomu neradím aby dělal garančku jinde ne v autorizaku !!!
to mihlit : hele nikdo tu neni nikým placeny ! ale zase na druhou stranu ty radíš lidem co o autěch nic nevědi aby chodily dělat garančky do neautorizaku ! pak narazi při reklamaci a budou v pr*eli !
ja ti tvuj nazor neberu třeba si dělej garančku sam

ale mně osobně nebavi se dohadovat z autorizak ohledně zaruky ani na to nemám nervy ani čas !