vrzání

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
RadekCB
*
Příspěvky: 29
Registrován: 21 úno 2006, 21:25
Bydliště: České Budějovice
Kontaktovat uživatele:

vrzání

Příspěvek od RadekCB »

Ahoj všichni, v poslední době (asi 4 měsíce) mi něco vrže v pravý nápravě. Většinou když se poprvé rozjíždím, dám skoro plnej rejd a kola se mi začnou vracet, tak to slyším. Pak už to nedělá. Když jsem byl v servisu (ne autorizovaným :lol: ), tak mi bylo řečeno že v nápravě nic není, ale že by to mohlo být v uložení tlumičů. Že prý proto jsou tyhle auta levny, protože davají šmejdy součástky. V tu chvíli jsem nevěděl, co mu na to mám říct, nebo ho mám praštit :twisted: . Tak nevím, stalo se to i někomu z Vás, když máme ty "levný" auta?Díky
HYUNDAI ACCENT 1.5 GLS
r.v.: 1995
Reklama
 

Uživatelský avatar
Žluťasek
**
Příspěvky: 249
Registrován: 22 zář 2006, 12:12
Bydliště: Doksy

Příspěvek od Žluťasek »

Měl jsi ho bez rozmyšleni praštit.Mě se tež linou autem skřipavé a vrzaci skřeky mam sic s-coupe a jde mi to z praveho zadniho tlumice a nijak jsem to nepořešil.Skoušel jsem ho vyndat promazat tlumič i dozazy a děla to porad a novej se mi fakt kupovat nechce kdyz neni nijak jinak špatnej. 8) a když nechci ten krásnej zvuk slyšet tak si pustim radio a je po starostech :wink:
zhrado
**
Příspěvky: 166
Registrován: 15 říj 2006, 12:53
Bydliště: SR Ziar nad Hronom

Příspěvek od zhrado »

aj podla mna si mu mal tresnut.Audiny maju bezny problem s vrzganim prednej hlinikovej napravy a su predrazene ako svina..Skus premazat gulove capy na naprave.Pod tu gumenu prachovku vstrekni trochu oleja a malo by to prestat.
Accent 1.5 12V r.v. 1996
Pri 280 000km totalna buracka :(
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“