Rachtani v palubni desce
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Rachtani v palubni desce
Zdravim,
tak se mi zacalo stavat, ze po ranu mi neco rachta v palubni desce. At uz pri vyssich otackach, nebo na nerovnostech. Zjistil jsem, ze se to zlepsi, kdyz zatlacim an sklo, co ji kryje. Zkousel jsem i utahnout ty dva srouby nahore, ale ty se zdaji v poradku.
Netusite nekdo, cim to muze byt? Nechce se mi do servisu kvuli takove prkotine Jednak bych byl an pul dne bez auta a jeste by to stalo hodne penez.
tak se mi zacalo stavat, ze po ranu mi neco rachta v palubni desce. At uz pri vyssich otackach, nebo na nerovnostech. Zjistil jsem, ze se to zlepsi, kdyz zatlacim an sklo, co ji kryje. Zkousel jsem i utahnout ty dva srouby nahore, ale ty se zdaji v poradku.
Netusite nekdo, cim to muze byt? Nechce se mi do servisu kvuli takove prkotine Jednak bych byl an pul dne bez auta a jeste by to stalo hodne penez.
Hyundai i30 1.4 Classic Plus moonlight blue
- Reklama
Re: Rachtani v palubni desce
Ať počítám jak počítám, tak by si měl mít ještě záruku na auto...Killer píše:Zdravim,
Takže by to měli odstranit zdarma.
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
tak to se pěkně prohneš já psal do Hyundaie že mi drnčí palubka kolik by to stálo a napsali že sundání palubky vyjde na 5000,- a musí zjistit proč drnčí.Budou na tom dělat minimálně 8hodin.Při hodinové sazbě na Accenta která je tuším 540Kč.Lehce pak spočítáš že by jsi tam nechal necelejch 10.000,-Killer píše:No jo, ale ja ho nekupoval nove Zkusim nejdriv juknout pod ten volant a pak holt do servisu. Ach jo.
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Ta otazka zni tak, jako ze nepomohlo...ale zkusim tipovat, ze pomohlo:D ..no, asi spatne:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Ja to řešil na Mazdě takhle.Sedl jsem do auta vzal sebou bráchu a jezdili jsme po hrbech a poslouchali kde to vrže.Pak jsem sundal palubku a vycpal jsem to všude možně kde jsem se dostal a hlavně v místě kde se ozývalo vrzáni.Pak jsem to dal do kupy a bylo to hotovy.Za dva roky se to na těch našich rozbitých cestach zase rozvrzalo tak jsem to prodal a koupil Sonátu a mám klid. Ale že vrže takhle nový auto??
Hyundai Sonata 2.0 16V 92kW, r.v. 98
Hyundai Accent 1.3 63kW, r.v. 2004
Honda CBR 600F4 82kW, r.v. 2000
Hyundai Accent 1.3 63kW, r.v. 2004
Honda CBR 600F4 82kW, r.v. 2000