Už jsi zapomněl, co jsi objednal?
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderátoři: Farrael, Lantra Luke, Moderátoři
Už jsi zapomněl, co jsi objednal?
Nene, i když za těch pár měsíců by se pomalu nebylo co divit
Vaculík psal, že kombi 1.5DPi má měkký zadní tlumiče a je potřeba při jízdě po dálnici kontrolovat a případně zvednout tlak v zadních pneu. Tuším že při zatížení je potřeba přifouknout až na 2,7.jajapaja76 píše: ↑30 led 2022, 16:43 Tak již skoro měsíc vlastním hyundai i30 kombi 1.5 dpi comfort, a musím se svámi podělit o zkušenosti , auto super , ale špatně se mi s tím jezdí na dálnici , sice mám vyplé asistenty tj.autostop, hlídač jízdních pruhů , ale auto nemá tendenci držet stopu , a to víc jak 120 km)h s tím nejezdím , Auto už ma najeto cca 1300 km , poradíte co s tím , pořád se szivam s autem , jinak na okreskak atd úplně super.
Promiň, ale není to tak. On tam psal, cituji : ale špatně se mi s tím jezdí na dálnici . Když budeš jezdit plně naloženej po městě, nevšimneš si ničeho. Nevím, kolik máš s tímhle autem naježděno ty, já sám mám s i30 1.5DPi kombi najeto jen půl roku a 5000km, ale tu samou směrovou nestabilitu/nervozitu pozoruju taky jen na dálnici.Mr. HYUNDAI píše: ↑30 led 2022, 19:34 Nejde o to kde jezdíš, ale jak naložený!
Viz odstavec "Po střechu" - https://www.auto.cz/dlouhodoby-test-hyu ... aci-142535
A jsme zcela a úplně OT! Zpátky k dodacím lhůtám!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |