Nikoliv, auto, které mi nebude dodáno, je i20 N Performance. Už i prodejce mi "doporučil" objednávku zrušit. Nevím, jestli to bylo jemné naznačení toho, že srpen je spíše optimistický odhad. Ono je to asi jedno, čekat po více jak 12 měsících ještě další minimálně 4 měsíce, je už přes čáru. Zase jsem neobjednal Ferrari, že jo. I když mi prodejce tvrdil, že je moje objednávka "speciální".
Každopádně někdo tu o stránku až dvě zpět psal, že snad nebude první, kdo dostane lejno. Tak jsem to vyhrál já.
Mr. HYUNDAI. Je to tak. Tohle je nejaktivnější vlákno na fóru a dlouho mě drželo nad vodou, že jsou tu lidé, kteří se taky těší na svoje vozidlo. No, to těšení už se u mě bohužel převrátilo do znechucení. Na jedné straně už člověk potřebuje auto, na druhé straně nechce kupovat skladovku, které chybí spoustu věcí. A upřímně, pořídit si enko mi přišlo jako dobrý nápad. Pěkná auta a když člověk má peníze navíc, tak chce vzít něco speciálního. Takže jsem vlastně v pasti. Potřebuju auto, ale chci něco speciálního a nechci bazarovku. Tak už zbývá jen věřit ofiko stránkám Hyundai v tom, že v určitých autosalonech mají skutečně skladem i i30 N ihned k odběru. Ale trochu se bojím, co zase zjistím, až tam zítra zavolám.
Jinak si taky myslím, že to bylo echo ze známosti. Ve finále na tom nezáleží. Jo, technická s téměř třicetiletým VW POLO by mohla být zábavná.