Rušení autorádia
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Rušení autorádia
Nemáte někdo zkušenost s rušením rádia? Slyším v reproduktorech "hučení" v závislosti na otáčkách motoru a to i při poslechu CD. Přikostření rádia nepomohlo.
- Reklama
Re: Rušení autorádia
To tam pravděpodobně leze po napájení. Ale je to zvláštní, protože autorádia mají odrušovací filtry vestavěné. Takže buď je to rádio nějaký levný šmejd, nebo je porouchané, nebo jsou v napájecí soustavě auta přiliš velké výkyvy napětí. Mohlo by pomoct něco takovýho:Rudolf píše:Nemáte někdo zkušenost s rušením rádia? Slyším v reproduktorech "hučení" v závislosti na otáčkách motoru a to i při poslechu CD. Přikostření rádia nepomohlo.
http://www.stualarm.cz/kategorie/car-au ... ci-filtry/
Re: Rušení autorádia
Na99.9%alternátor.Rudolf píše:Nemáte někdo zkušenost s rušením rádia? Slyším v reproduktorech "hučení" v závislosti na otáčkách motoru a to i při poslechu CD. Přikostření rádia nepomohlo.
Accent LC CF1 1.3 2006
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Jiskření v altiku,tj.uhlíky,možná nějaká zničená(proražená dioda).Je tam toho víc,chce to rozborku altiku a podrobná kontrola všech částí.Instaloval jsem hafo autorádií,někde instalace bezproblémová,někde pomohlo instalovat dodatečné odrušení a někde jen výměna alternátoru.Luciane Dedly píše:nemuzes to nejak priblizit s tim alternatorem??
Accent LC CF1 1.3 2006
Jo to je přesně ono. Konzultoval jsem to ve firmě, ktrá se zabývá montáží autoradií. Levný autorádia mají někdy to vlastní odrušení mizerný. Půjčili mě dva druhy filtrů a ty nepomohly. Holt mě čeká reklamační anabáze.mireceks píše:Mohlo by jit o stejny problem i v pripade, kdy slysim šumění z reproduktoru? I na CD i na radio.
To me moc nepotesilo:( Asi teda taky budu reklamovat... Muzu se zeptat, co tam mas za radio?Rudolf píše:Jo to je přesně ono. Konzultoval jsem to ve firmě, ktrá se zabývá montáží autoradií. Levný autorádia mají někdy to vlastní odrušení mizerný. Půjčili mě dva druhy filtrů a ty nepomohly. Holt mě čeká reklamační anabáze.mireceks píše:Mohlo by jit o stejny problem i v pripade, kdy slysim šumění z reproduktoru? I na CD i na radio.
i30cw 1,6 Style 2010 Santa Fe 2,2 CRDi 2010 Accent 1,4i, 2010 Ford Mondeo 1,6 16V, 1999
Bylo: Accent 1,5 GLS, 1997 Elantra 1,6 FIFA Edition, 2002 Accent 1,5 GLS, 1997
Bylo: Accent 1,5 GLS, 1997 Elantra 1,6 FIFA Edition, 2002 Accent 1,5 GLS, 1997
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
ono sa tie nizke ceny funkciami nabitych radiach niekde prejavit musia... ako budes postupovat? vratis im to ze chces peniaze naspat? lebo rusenie radia je dost vrtka vec, v jednom aute to robit moze v inom nemusi.. a ak si zo shopu kde si to kupil povedia, ze to robi len v Accente, tak to nevyreklamujuRudolf píše:Hyundai CRMB 1333 SU. Je s Bluetooth, USB a slotem na SD kartu.
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023