Nesvítí pozička
Moderátor: Moderátoři
Nesvítí pozička
Zjistil jsem,že nesvítí levá pozička,jak se k ní dostat?Mám strach,že něco ulomím.Dík za radu
- Reklama
v příručce k autu to určitě bude popsaný
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Na té fotce v profilu jsem za 4 roky nemusel měnit ani jednu žárovku,ale na terracanu už po 5ti dnech.Bohužel v manuálu je znázorněna výměna v hlavních světlecha jinak nic.K hlavním světlům se dostanu z motorové části,ale k pozičkám a k blinkrům jedině z venku.Musí se vytáhnout celý blinkr,ale mám strach,že to praskne.Takže nejlépe rada od někoho,kdo už to dělal
Ahoj, tý pozičky se neboj. Je to sice na prd, ale jde to. Vyšroubuj ten šroubek co drží tu pozičku, a pak se neboj.... musíš jí jak se říká vydloubnout od spodní strany světlometu směrem k sobě. Bude to pružit a vypadat jakože to nejde, ale na konec povolí a je to. Nelekni se, že bude ta objímka trochu vypálená. Dneska jsem dal do obou poziček bílý led místo žárovek a bude na vždy pokoj......
No šel jsem koupit 5w žárovku do pozičky a dali mě sadu dvou tvarově stejnejch leddiod (nic neměníš, pouze je zasuneš místo žároviček a hotovo). Že prej budu mít pokoj od praskání a že se nehřejou. Tak jsem to vzal a jsem spokojenej.... svítěj daleko líp a jasnějc. Hned jsem si k tomu vzal i sadu xenonů s paticí na H7 a za půl hodiny jsem to měl namontovaný. Fakt špica.
Re:
Ahoj, chtěl bych se tě zeptat ještě na výměnu té obrysové žárovky v pozičce. Dneska jsme to zkoušel, ale vůbec to nešlo. Sice se to trošku nadzvedlo, ale prostě to nešlo ven ani silou.
V týdnu jsme byl se na to zeptat v Hyudai Brno a tvrdili mně, že to je práce skoro na hodinu a že si to budou účtovat a podobný keci... Tak bych se tě chtěl zeptat, jestli neznáš někoho v Brně, buď servis nebo nějakou osobu, kdo by mně s tím pomohla? Díky moc předem!
V týdnu jsme byl se na to zeptat v Hyudai Brno a tvrdili mně, že to je práce skoro na hodinu a že si to budou účtovat a podobný keci... Tak bych se tě chtěl zeptat, jestli neznáš někoho v Brně, buď servis nebo nějakou osobu, kdo by mně s tím pomohla? Díky moc předem!
Re: Nesvítí pozička
Jde to vycvaknout.Ve spodním rohu u blatníku je to zacvaklé v plastovém pouzdře,taky jsem měl strach zabrat,ale u známý v servisu zabral,a bylo to venku.
Terracan 2.9 CRDI 110KW.r.v.2003 v automatu
No, tak jsem si to nechal minulý týden vyměnit, kdy praskla i ta druhá.Dal jsem tam LEDky(8diod). Mně to nešlo, tak jsem zajel do servisu blízko stadionu Boby, prodávají tam převážně Mazdy, ale specializovali se nedávno i na Hyundai a bez problému za cca 5 minut to měli. A nic za to nechtěli, ať to beru jako pozornost podniku. Takže super!
-
- *
Zdravím,
mám problém, dneska jsem jel s terracanem a když jsem dorazil a zamknul auto zjistil jsem že mi svítí přední a zadní parkovací světla a osvětlení SPZ, podotýkám, že jsem světla zhasnul. Netušíte čím by to mohlo být. Musel jsem odpojit baterku.
Poraďte, díky
mám problém, dneska jsem jel s terracanem a když jsem dorazil a zamknul auto zjistil jsem že mi svítí přední a zadní parkovací světla a osvětlení SPZ, podotýkám, že jsem světla zhasnul. Netušíte čím by to mohlo být. Musel jsem odpojit baterku.
Poraďte, díky
Nekde Ti to bud kostri nebo je chyba v lukasu (packa), ale pres net se to spatne odhaduje.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT