![Obrázek](http://i2.photobucket.com/albums/y1/wolverine-x/f_51547624_2a0b6e485593abb01a965239.jpg)
stav.. su ako nove. nic s nimi nieje, len chcem dat aj zadne cierne a tieto pdla mna nepasuju.. ale proti chuti neni.. sak viete ako to je.. heh
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
ak niekto chce tak aj doplatim za cierne.. dajte ponuku..
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
uff.. dobre, pokukam.. dufam,z e to bude len elektrika, a ked nie, tak staci vykuchat vnutro a elektriku nechat povodnu z 03.. sak sa este uvidi, ak niekto bude chciet, vymenim hned.. a aj priplatim, ak bude chciet nejaku tu korunku..Lado píše:asimo, černé světla jsou ve výbavě k modelu 05-06 a pasují do verze 03,ale je nutné provést změny v kabelových přípojkách.Podle obrázků,které jsem viděl v DIY na jednom korejském webu to není tak komplikovaný zásah,ale zjisti si to raději předem.
ale nie.. najdu sa.. niekto ma rad chrom na aute, tak co.. ja chcem cierne.. a tie smerovky sa daju vybrat.. je to na nete aj navod.. dole svetlo, do pece s tym na 70stupnov na 10min.. rozlepis ho od skla a vyberies tu orandzovu smerovku a das tam orandzovu ziarovku.. a potom to zlepis, das to opet do pece nech sa to naspet zatavy a je to.. inac do pece, mzslim, fakt do pece.. ako do rury na pecenie.. uz som to robil so svetlami na moj eclipse..DEDe píše:nevidel ste nekdo jak vypadaj ty cerny svetla na stribrnym coupe 2003+? Me by se ty co tam jsou puvodne i libili ale neladi tam proste ten zlutej kraj blinkruje fakt ze kupovat novy to je nejakych 9tacu mnoo , a mam pocit ze by ty tmavy chtelo vic lidi ze to asi jen tak nekdo nevymeni
Že jsou ty stříbrný světla krásný?Kola taky pěkný.Tenhle má také moc,moc pěkná kola.laxo18 píše:kurna ten cierny tiburon je nenormalne krasny cierna kombonovana so striebornou je nadhera aj tie disky podla mna najkrajsi aky som zatial videl
the_end@centrum.skLado píše:asimo, obrázky s přehozením kabelů při výměně světel z verze 03 na 06-07 F/L z korejského webu jsem ve své složce našel. Budeš-li chtít, dej mi tvůj e-mail a já se ti je pokusím odeslat.
Ladolaxo18 píše: kurna ten cierny tiburon je nenormalne krasny cierna kombonovana so striebornou je nadhera aj tie disky podla mna najkrajsi aky som zatial videl
Ladolaxo18 píše: prcic takto asi svoje nikdy nevylestiim ale tiez mooc kraasne
PS: o to, ze ti bude zatekat do svetiel sa neboj, ked to das zase do trubi, ta hmota sa opet rozleje a zatesni to vsetko.. ak nie, silikon je tvoj priatel..h eh.. ale aj tak to bude stacit par minut v trube.. potom tu poslem fotky, ako som to spravil ja.. a nezabudnut, orandzove smerovky, inac bude BU BU od policajtov.. heh
Presne moje rec sam se do toho hrnout nebudu, takze jak to bude nekdo umet muze si z toho udelat zivnostBorek píše:To video a obrázky rozdělání světel v troubě tady bylo.Dělal to nějaký Amík a dost názorně.Co si vzpomínám,tak jsem o tom kdysi mluvil s Rastym.Ten se je snažil rozdělat a říkal,že i nahřáté světlo pořádně drží..........navíc jsou tam nějaké plastové packy zajišťující sklo.....a ty praskají
.Takže to nechám jak to je.
![]()
Zkus to rozdělat-nauč se to na svém autě a potom přijedu k tobě a tvé trobě.![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |