Ostrikovani zadniho okna
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Ostrikovani zadniho okna
Dneska jsem zjistil takovou zajimavou zavadu, kdyz jeste nedavno jsem zadny problem nemel.
Stisknu tlacitko pro ostriknuti zadniho okna. Ostrikovac se nespustil, sly jen sterace, ale nejen zadni, jednorzove setrely i okno i predni sterace!
Intervalove i nepretrzite stirani zadniho okna funguje dobre.
Setkal jste se s tim nekdo?
Stisknu tlacitko pro ostriknuti zadniho okna. Ostrikovac se nespustil, sly jen sterace, ale nejen zadni, jednorzove setrely i okno i predni sterace!
- Reklama
Re: Ostrikovani zadniho okna
A kolik bylo pod nulou. Nezamrzla Ti tryska ostřikovače?Anonymous píše:Dneska jsem zjistil takovou zajimavou zavadu, kdyz jeste nedavno jsem zadny problem nemel.
Interval
Jak se zapíná to intervalové stírání zadního stěrače, popř. jde to u Accenta z roku 1996? Já když zapnu stírání zadku, tak to jede pořád.
Díky Radek
Díky Radek
Hyudai Accent - 1,4i 12 V 62 kW- 1996 - 3.dv.
Re: Interval
mas dve tlacitka...jedno ostrikovac spolecne se steracem a druhy pouze steracPecuch píše:Jak se zapíná to intervalové stírání zadního stěrače, popř. jde to u Accenta z roku 1996? Já když zapnu stírání zadku, tak to jede pořád.
Díky Radek
...hmm tak jeste jednouPecuch píše:No mám dvě tlačítka, to jo, ale když zmáčknu levý, tak jen stříká ostřikovač a to pravý se zacvakne a stírá stěrač, pořád, dokud to nevypnu. Nic jinýho to nedělá.
pri stlaceni leveho tlacitka a nasledneho uvolneni se uvede do chodu ostrikovac soucasne s jednim setrenim zadniho sterace
pri zmacknuti praveho tlacitka se uvede do chodu pouze sterac do te doby nez tlacitko opet zmacknes(vypnes)
alespon tak to funguje u me
trebas u tveho modelu tomu tak neni,ale snad se jeste nekdo podeli o zkusenosti
No takhle to má fungovat,je to stejný jako u páček,akorát je rozdíl jestliFarmář píše:...hmm tak jeste jednouPecuch píše:No mám dvě tlačítka, to jo, ale když zmáčknu levý, tak jen stříká ostřikovač a to pravý se zacvakne a stírá stěrač, pořád, dokud to nevypnu. Nic jinýho to nedělá.
pri stlaceni leveho tlacitka a nasledneho uvolneni se uvede do chodu ostrikovac soucasne s jednim setrenim zadniho sterace
pri zmacknuti praveho tlacitka se uvede do chodu pouze sterac do te doby nez tlacitko opet zmacknes(vypnes)
alespon tak to funguje u me
trebas u tveho modelu tomu tak neni,ale snad se jeste nekdo podeli o zkusenosti
je v tom ještě cyklovací relé!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Tu prvni zpravu jsem psal ja, nejak me to dologovalo a nechodily mi prispevky.
Accenta mam r.v. 2004 - a opet to zase funguje tak, jak ma. V tomto Accentovi je jen jeden voladaci prvek - po stisknuti ve stredu dojde k ostriku zadniho okna a setreni, po spusteni v horni poloze bezi zadni sterac nepretrzite, po spusteni v dolni poloze je aktivovano intervalove stirani
Accenta mam r.v. 2004 - a opet to zase funguje tak, jak ma. V tomto Accentovi je jen jeden voladaci prvek - po stisknuti ve stredu dojde k ostriku zadniho okna a setreni, po spusteni v horni poloze bezi zadni sterac nepretrzite, po spusteni v dolni poloze je aktivovano intervalove stirani
Hyundai Accent 1.3, r.v. 2004
Mám to úplně stejné, jak to popisoval Pecuch.
Asi to je modelem. Sice mám jako rok výroby uveden ročník 1998, ale model je z roku 1997
Poznám se to i podle předního nárazníku - 98 měly jiné - s elipsovými mlhovkami na krajích, zatím co 97 a méně mají mlhovky blíže ke středu s tvarem trojúhelníku
Asi to je modelem. Sice mám jako rok výroby uveden ročník 1998, ale model je z roku 1997
Poznám se to i podle předního nárazníku - 98 měly jiné - s elipsovými mlhovkami na krajích, zatím co 97 a méně mají mlhovky blíže ke středu s tvarem trojúhelníku
Měl jsem Hyundai Accent 1.3 12V, 3dv., r. v. 98-totálka 13. 2. 2006. Je mi ho moc líto .
Od 10. 4. 2006 mám Fiat Punto 55S, 1.1, 5dv., r. v. 96-protiúčet-prosinec 2007-nyní mám Ford Fiesta 1.3, 51 kW, r. v. 04.
ALE otec má Hyundai i30, 1.4i CVVT
Od 10. 4. 2006 mám Fiat Punto 55S, 1.1, 5dv., r. v. 96-protiúčet-prosinec 2007-nyní mám Ford Fiesta 1.3, 51 kW, r. v. 04.
ALE otec má Hyundai i30, 1.4i CVVT