Malá reakce
[quote="kmozis"]No, podle mě vypadá naprosto nejlépe a zároveň i univezrální pro všechny typy výbav (protože se uchycuje zezadu do vodítek od sedadel, nikam se nic nemusí přikupovat a už vůbec ne vrtat)
tahle od
Kamei.
Tak jsem se díval na lyžiny sedaček. Na konci jsou přichyceny na rám dvěma šroubama. Bohužel není vidět přímo na matky, ale podhmatem je znát, že šrouby nemají velký přesah, takže je tu základní otázka. Pokud mezi lyžinu a rám dám nějaký plech (možná 1mm tlustý, ale myslím si že bude alespoň 2 mm), vystačí mi šrouby, tak abych dal zpátky matky?. Dávat jiné než originální šrouby bych se hodně bál, to říkám rovnou. Možná jsou mezi rámem a matkou nějaké podložky co by šly vyndat, nevím tak dalece jsem to nezkoumal. Ale než bych opěrku objednal, tak bych si lyžiny, šrouby pořádně prohlédnul.
Mým zájmem není prosazovat "moji" opěrku. Taky jsem šel do neznáma, když jsem ji objednával. Na e-shopu neměli ani přibližnou fotku jak to vypadá. Tady se alepoň tváří, že by možná poslali to co je na obrázku. Tím lépe, dají se směřovat dotazy.