ROZPERA
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
Re: .
nejde to, lebo to je nieco ako flashova stranka, neda ti priamy link na tu danu vec.. musis dat navod, ako si sa tam preklikal.. napr: podvozok/rozpery/hyundai/coupe alebo nieco podobne.. chapes..
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
ten tvoj podpis mi pripomenul jedno video na coupe GK. . kukni si cele..LongStar píše:lizatko bych si klidne dal:)
http://www.youtube.com/watch?v=jyfgh8wCIQ0
fakt.. ten zvuku V6tky s kompresorom je prenadherny.. a aj dizajnovo je to coupe z tunela co ma zvuk jak formula prekrasny.. a to je len znizeny, faceliftovy naraznik, kolesa 19 asi od kosei podla dizajnu a par detailov.. fakt spica..laxo18 píše:nooo tak to uz ano ten zvuk budi respekt a strach no neviem ci by som sa tam neposral ako spolusediaci v takej rychlosti
ako mne sa pacia len par kuskou upravenych coupecok to je ATH a este 2 tie co si minule dal tie cierne ine sa mi moc nelubi ale je fakt ze ked sa daju nejake 18 alu a par uprav tak to auto je nadherne je si ho pekne necham v zaklade len s krydlom a som spokojny ale to pistanie kompresora to je pecka aaaach
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
mne sa paci zo zadu to od ibhrdesign co som daval.. ale z predu.. ne ne.. to radsej to ATH a inac, uz ho pasovali na karu a opravili tie somariny.. pasuje DOKONALE!ziadne fugy, nic.. lepsie ako original.. prisaham.. a peknucko aj s kapotou.. ty si mal taku medzeru, tam teraz nieje nic.. som nadmieru spokojny.. a este jedno.. mam teraz vsetky H7 ziarovku.. aj dialkove, aj stretavacie a uz aj hmlovky H7.. hahaha.. mam to ATH uz opravene, body uz idu z holandska od ibherdesign a zadok si upravim ten original naraznik, sa mi paci.. a chcel som aj nejake pekne kolesa, ale ta podarilo sa mi, ze mi niekto ukradol letne pneu a teraz nemam ziadne musim kupit ine, a uz na kola neostane.. fnuk..laxo18 píše:ako mne sa pacia len par kuskou upravenych coupecok to je ATH a este 2 tie co si minule dal tie cierne ine sa mi moc nelubi ale je fakt ze ked sa daju nejake 18 alu a par uprav tak to auto je nadherne je si ho pekne necham v zaklade len s krydlom a som spokojny ale to pistanie kompresora to je pecka aaaach
no a ten kompresor. maz uz original stage 0 a stage 1 kde nepotrebujes zasahovat do vnutra agregatu od ALPINE a mas pekne 200HP co je super.. a stoji to zanedbatelnych 40-50litrov.. hahaha..