Tak jsem si koupil před 14 dny Matrixe a oni ohlásí nový facelift .
Možná proto ta akce Premium...
http://www.novinky.cz/clanek/134730-hyu ... zmena.html
Nový facelift Matrixe!
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
nový matrix facelift
Jestli jsi ho požádně prohlídl jedná se vlastně pouze o změnu přidě. Interiér, zadní partie včetně světel je stejná , stejně tak motory. Polepku na zadní boční okno si nakonec můžeme dát taky. Nehledě na to , že ten předek vypadá dost těžkopádně , vkaždém případě čelní odpor bude asi větší. Jak znám cenovou politiku Hyundaie, tak cena za tuto změnu bude dost vysoká. U Hyundaie se vyplatí počkat až model trochu zestárne , protože pak jsou ceny výrazně nižší. Matrix CRDi se ještě v roce 2006 prakticky v té samé výbavě jako PREMIUM prodával za 460000,- a dnes za 330000,-. Stejně tak jsem dříve kupoval Elantru těsně před faceliftem s cenou o 140000,- méně naž byla startovací. Myslím si že cena Faceliftu nepůjde pod 400000,-.
Pan Honza Čech si sice v článku bublá do ovaru nad novými změnami, ale u mne to moc neboduje. Je to věc vkusu, ale nejvíc se mi líbí Matrix úplně první, co byl na trhu. Již po prvním faceliftu(změnilo se minimum věcí-pokud vím přední nárazník, mlhovky a gril) to nějak nebylo ono. Hodně lidí nevstřebalo boční linku oken....nevím proč. Myslím, že u Pininfariny věděli, co dělají.
Uvidíme, jak to bude vypadat na krámu-teď to na mne trochu působí násilným pokusem o lepenici s maskou řady"I".
Uvidíme, jak to bude vypadat na krámu-teď to na mne trochu působí násilným pokusem o lepenici s maskou řady"I".
Pavel
Santa Fe 2,0 CRDi VGT Elegance
Matrix 1,6i
Santa Fe 2,0 CRDi VGT Elegance
Matrix 1,6i
Presne tak. Mne ten starsi takisto plne vyhovuje. Dnes mozno posobi trochu nevyrazne, ale z mojho pohladu je to iba plus. Nemam potrebu ohurovat dizajnom auta, decentna konzervativna klasika je pre mna to prave.matejicek píše: Je to věc vkusu,
To je opat vec vkusu. Z hladiska dizajnu prave toto bolo momentom, ktory ma zaujal a kvoli ktoremu som mal zazitok pohladu na krasu.Hodně lidí nevstřebalo boční linku oken....nevím proč. Myslím, že u Pininfariny věděli, co dělají.
Inak neviem co sa prave na Matrixe tolko odbavuju, vsak Roomster alebo Citroen C2 to maju s bocnymi oknami ovela "odvaznejsie", ba priam az katastrofalne. A takisto stare trojdverove Clio ma taky precudny prechod medzi prednymi dverami a pokracovanim bocneho presklenia.
Ono je to logicke. Ak sa Elantra zmenila na i30 (ako kde), musi aj Matrix ako ista "Elantra combi" drzat liniu.Uvidíme, jak to bude vypadat na krámu-teď to na mne trochu působí násilným pokusem o lepenici s maskou řady"I".
Matrix Premium 1.6
Tak jsem si prohlédl fotky. Jsem trošku v rozpacích. Zadek nezměnili vůbec a to dle mého soudu měli, protože není moc hezkej zvláště u světlých barev . A předek předělali v dnešním nabouhnutém duchu, který se mi vůbec nelíbí. Mám radši čistější linie. Není v tom nic nadčasového, takže až tato vlna (doufejme, že rychle) opadne, tak budou dělat další verzi . Jinak se tvarem více přiblížil k Getzíkovi, zvláště je to vidět na A sloupku. Ale jsem optimistou, protože mám takovou zkušenost. Hyundaie na fotkách vypadají o mnohem hůře než v reálu (viz. nová Sonáta, Tuscon, Santa Fe). Zatím jsem hlasoval, že se mi nelíbí, ale na konečné rozhodnutí si počkám, až bude na prodejně.
Matrix CHAMPION, 1,5CRDi VGT, rok 9/2006
Getz 1,3, rok 3/2003
Getz 1,3, rok 3/2003