Olejová vaňa
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Olejová vaňa
Ahojte. Chcem sa spýtať, po kontrole podvozku som zistil že olejová vaňa je pomerne dosť hrdzavá či ju treba nejak ošetriť alebo rovno vymeniť. Bojím sa, že začne tiecť. Akú máte skúsenosť s jej opotrebením. Dík.
Hyundai Accent 1.5i rok 96
Hyundai Accent 1.5i rok 96
oldqwer
- Reklama
- Kámen_Dave
- **
- Kontaktovat uživatele:
jen neprobrus skrz...
myslím, že síla materiálu je tam dost velká, aby tomu neublížila povrchová koroze..... Pokud to není prožrané až moc, myslím, že to není třeba moc řešit..... a z esetetického hlediska leda fakt obrousit a natřít pružným lakem - používá se např při lakování podběhů a pod. (klasický tvrdý by byl za chvíli omlácený od šutrů)
myslím, že síla materiálu je tam dost velká, aby tomu neublížila povrchová koroze..... Pokud to není prožrané až moc, myslím, že to není třeba moc řešit..... a z esetetického hlediska leda fakt obrousit a natřít pružným lakem - používá se např při lakování podběhů a pod. (klasický tvrdý by byl za chvíli omlácený od šutrů)
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
já to řešil tím,že jsem odstranil jen odpadávajicí části koroze a natřel barvou na zkorodovaný povrch..a vana byla jak nová ještě,když jsem Accenta prodával..
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
- Tommas33
- **
- Kontaktovat uživatele:
jj myslím,že jsem to natřel Hamerite..a ještě lepší to bude líznou lamelovým kotoučem do vrtačky moc nebere tak takže probroušení nehrozí..hrubost tak 120..
Accent 1.3 12v 97:Láska se kterou jsem se těžce loučil.Sonata 2.0 16v už taky minulost...nyní Škoda felicia combi 1.9 d provoz na eko naftu 1.30kc km...Citroen xantia 2.0HDi
- Virus
- **
- Kontaktovat uživatele:
Taky mě čeká oprava nebo výměna olejové vany. Musím se nejdřív dostat pod auto někde v teple. Ale venku zatím pořád zima a garáž pořád obsazená. Ale taky ji asi jen oškrábnu a natřu. Podle toho jak bude vypadat. Nová stojí okolo dvojky. Takže přebroušení a nastříkání bude podle mě stačit a bude to radikálně levnější.
Accentík 1,3; 62 KW; r.v. 96-7; mírně upraven