Chcete byt moderatorem?
Moderátor: Moderátoři
Chcete byt moderatorem?
Vazeni, stale jeste je zde dost sekci, o ktere se nikdo nestara, tak pokud chcete byt moderatorem te ktere sekce, napiste mi, budu rad kdyz se o tento web bude starat vic lidi a bude to pak vice USER FRIENDLY
dik
dik
- Reklama
Kdo jsou moderátoři ?
Moderátoři jsou jednotlivci (nebo skupiny jednotlivců), jejichž práce je starat se o chod fóra každý den. Mají právo upravovat nebo mazat příspěvky, zamykat/odmykat, přesouvat, mazat a rozdělovat témata, která spravují. Obecně řečeno, moderátoři jsou od toho, aby lidé nepřispívali mimo téma nebo nepřidávali otravný materiál.
Moderátoři jsou jednotlivci (nebo skupiny jednotlivců), jejichž práce je starat se o chod fóra každý den. Mají právo upravovat nebo mazat příspěvky, zamykat/odmykat, přesouvat, mazat a rozdělovat témata, která spravují. Obecně řečeno, moderátoři jsou od toho, aby lidé nepřispívali mimo téma nebo nepřidávali otravný materiál.
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moderátor
u kazde sekce vidis kdo ji moderuje, kde nikdo neni ta je volna pro tebeivan.raffai@seznam.cz píše:Já bych měl zájem se podílet svým dílem na těchto stránkách!!
Ale bylo by dobré vědět jaké sekce jsou volné nebo lépe řečeno,ským
spolupracovat na těchto sekcích!
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
milosh píše:ja mam maximalne nexii coupeTiburon_FX píše:myslim že když máš to scoupe, že by bylo ideální kdybys moderoval sekci kupátek semnou.....
ale libi se mi kupatka od hyundaiu
myslim že hlavně inzerce by potřebovala moderátora.... je tam dost anarchie
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Re: Odpověd
Oke, tak bude vase obouivan.raffai@seznam.cz píše:Já bych teda souhlasil s Tiburonem FX!!No a tu inzerci bych také mohl
sledovat!!
Nebude-li někdo kvalifikovanější, mohu se ujmout Technické sekce, do které se asi nikomu nechce. Technika je moje zaměstnání i koníček, tak snad budu schopen posuzovat kvalitu příspěvků.
Benji
Hyundai Getz 1,3GLS/60kW 2003 - WO
Opel Vectra 2.0DTi/98kW HB 1999 - L147
Škoda Octavia II Elegance 2.0TDi/103kW
Hyundai Getz 1,3GLS/60kW 2003 - WO
Opel Vectra 2.0DTi/98kW HB 1999 - L147
Škoda Octavia II Elegance 2.0TDi/103kW