mirne skubnuti v nizkych otackach..
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
mirne skubnuti v nizkych otackach..
Zdravicko, takze mam dalsi dotaz..
Vzdycky mi mirne skubne motor celym autem kdyz jsem v nizkejch otackach kdy jednotka prepina na volnobeh.. trebas kdyz popojizdim po meste na trojku tak v rozmezi 1200-2200 otacek to je znatelny, cim vyssi tim mensi skubnuti.. trebas tatova octavie tohle nedela.. tak se ptam, je to normalni nebo je v necem chyba? je to citit kdyz pustim plyn.. a cukne to dvakrat rychle za sebou.. a po meste to nejde porad radit, navic na ty plynuly popojizdecky ten vykon v 1500ot bohate staci.. no trebas to prestane delat az vymenim ten termostat..
Vzdycky mi mirne skubne motor celym autem kdyz jsem v nizkejch otackach kdy jednotka prepina na volnobeh.. trebas kdyz popojizdim po meste na trojku tak v rozmezi 1200-2200 otacek to je znatelny, cim vyssi tim mensi skubnuti.. trebas tatova octavie tohle nedela.. tak se ptam, je to normalni nebo je v necem chyba? je to citit kdyz pustim plyn.. a cukne to dvakrat rychle za sebou.. a po meste to nejde porad radit, navic na ty plynuly popojizdecky ten vykon v 1500ot bohate staci.. no trebas to prestane delat az vymenim ten termostat..
- Reklama
No lantra to dělá taky, nevím, jestli to samý, ale taky škube. Já jsem to dával za vinu svý noze na plynu.Starý auta i motorky, když byly nízkejch otáčkách a prudce sešlápls plyn, tak se prostě zahltily..........
Lantra Kombi GLS 1.6 16V DOHC G4GR- LPG *97
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Nez se mi ohreje motor, tak mam strach pri rozjezdu do krizovatky...i chodci jsou rychlejsi..vinu davam sportovnimu filtru...ale spis to bude neco jinyho...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
To bude Řídící jednotkou,než si zvykne,ted bude mít jiný hodnoty a měloblack_sheep píše:no tak je to zase o kousek lepci, temer uz neznatelny.. po tom co uz nejezdim se studenym motorem - viz tema o termostatu..
by Ti to jezdit bez žkubání,měl by být plynulý přechod plynu,taky jsem to
Měl,když jsem Měl špatně ovzdušněný chladicí systém!!
Ted pohoda!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
jee, ja to neodvzdusnil! jak se to dela? je to na hmaservice? jsem linej se logovat kdyz mam heslo typu egnownlk§p== a to vcetne tech rovnitek!ivan.raffai@seznam.cz píše:To bude Řídící jednotkou,než si zvykne,ted bude mít jiný hodnoty a měloblack_sheep píše:no tak je to zase o kousek lepci, temer uz neznatelny.. po tom co uz nejezdim se studenym motorem - viz tema o termostatu..
Ted pohoda!
Jestli Ti to topí dobře,tak už není třeba!!black_sheep píše:jee, ja to neodvzdusnil! jak se to dela? je to na hmaservice? jsem linej se logovat kdyz mam heslo typu egnownlk§p== a to vcetne tech rovnitek!ivan.raffai@seznam.cz píše:To bude Řídící jednotkou,než si zvykne,ted bude mít jiný hodnoty a měloblack_sheep píše:no tak je to zase o kousek lepci, temer uz neznatelny.. po tom co uz nejezdim se studenym motorem - viz tema o termostatu..
Ted pohoda!
Jenom koukni jestli máš dostatek chladicí kapaliny!!
Uvidíš chce to jezdit,ale už nesmíš odpojovat autobaterii,jinak začínáš znova!
jee jak to myslis, vona by se tam nahrala zase naka stara mapa ze stavu se starym termostatem??ivan.raffai@seznam.cz píše:Jestli Ti to topí dobře,tak už není třeba!!black_sheep píše:jee, ja to neodvzdusnil! jak se to dela? je to na hmaservice? jsem linej se logovat kdyz mam heslo typu egnownlk§p== a to vcetne tech rovnitek!ivan.raffai@seznam.cz píše: To bude Řídící jednotkou,než si zvykne,ted bude mít jiný hodnoty a mělo
Ted pohoda!
Jakmile odpojíš autobaterii,tak zhasne a když znovu připojíš baterii,takblack_sheep píše:jee jak to myslis, vona by se tam nahrala zase naka stara mapa ze stavu se starym termostatem??ivan.raffai@seznam.cz píše:Jestli Ti to topí dobře,tak už není třeba!!black_sheep píše: jee, ja to neodvzdusnil! jak se to dela? je to na hmaservice? jsem linej se logovat kdyz mam heslo typu egnownlk§p== a to vcetne tech rovnitek!
jednotka jede jenom na základní nastavení,projevuje se to tím škubáním
a o něco nižším výkonem motoru!!
Já vždycky jedu těch 11km aby se srovnala a načetla nové hodnoty!!
Ecu je inteligetní nemysli si,škoda,že neumí mluvit,ta by nám dala za to jak jezdíme!!
muheh no na me by snad byla hodna pac si auticko setrim.. teda myslel jsem nez jsem zjistil ze tomu davam max couda jeste nez se to ohreje, ale to bych se nacekal..! jj ja vim ze se prizpusobuje jizdnimu stylu, ale o tom skubani moc nevim, pac mi to delalo poradivan.raffai@seznam.cz píše:Jakmile odpojíš autobaterii,tak zhasne a když znovu připojíš baterii,takblack_sheep píše:jee jak to myslis, vona by se tam nahrala zase naka stara mapa ze stavu se starym termostatem??ivan.raffai@seznam.cz píše: Jestli Ti to topí dobře,tak už není třeba!!
Ecu je inteligetní nemysli si,škoda,že neumí mluvit,ta by nám dala za to jak jezdíme!!
No chce to čas a hlavně něco najezdit!!black_sheep píše:muheh no na me by snad byla hodna pac si auticko setrim.. teda myslel jsem nez jsem zjistil ze tomu davam max couda jeste nez se to ohreje, ale to bych se nacekal..! jj ja vim ze se prizpusobuje jizdnimu stylu, ale o tom skubani moc nevim, pac mi to delalo poradivan.raffai@seznam.cz píše:Jakmile odpojíš autobaterii,tak zhasne a když znovu připojíš baterii,takblack_sheep píše: jee jak to myslis, vona by se tam nahrala zase naka stara mapa ze stavu se starym termostatem??