Děkuji mnohokrát.michalcz píše:hodil jsem Vám to ještě na E-disk, tam to snad stáhnete bez problému.
Není nad to, když člověk opravdu může srovnávat z vlastní zkušenosti viď XMira.
Moderátoři: vipe, Moderátoři
Děkuji mnohokrát.michalcz píše:hodil jsem Vám to ještě na E-disk, tam to snad stáhnete bez problému.
Tak ono tu servisku mít může. Akorát se záhadně ztratila. V servisce najeto 200 000km a na tachometru 40 000. To by se špatně prodávaloblack_sheep píše:taky si rikam.. nemuze byt getz z roku 2005 v zaruce?? alespon pravdepodobnost je devet z dvanacti, kdyz beru v potaz neomezene km ani v tom by problem nebyl...
to by se asi dal ten motor nejak resit.. asi nema servisku, ale to je problem, zajet trikrat do servisu? => naky divny...
XMira píše:Mimochodem. docela me zaujaly jeste dalsi drobnosti:
Ten bazar si teda dela sqelou reklamu, kdyz prodava auto, ktere ma 40k, ale vlastne asi vic, kdyz je uz znicenej motor. Takze zase: "Vonafka, co s ni jezdila stara baba na nakup.... to je jasny, pane!" Uplne to slysim....
A druha vec. Jak uz tady nekdo psal. Snad pro budouciho kupce je dulezity srovnani tehle dvou modelu obecne. K cemu mi je srovnani dvou konkretnich aut? Ani se mi nezda, ze by ty popisovany zavady byly moc typicky pro dany model. Zrovna tak asi kazdy spis oceni upozorneni na to, ze Clio nema po slozeni sedacek rovnou podlahu, nebo ze v levnejsich variantach Getze neni posilovac (priklad). Svoje osobni dojmy z plastu a designu at si schovaj pro Srovnani Maseratti a Lamba
mgl---NEMÁŠ PRAVDU neboli kecáš.mgl píše:to black sheep: Pokud první vlastník vozidla prodá vozidlo v záruce, kupující (druhý vlastník) záruku prodejce (dealera Hyundai) ztrácí. Za případné vady (zjednodušeně řečeno pouze ty, které mělo vozidlo v době prodeje a o kterých kupující nevěděl) bude odpovídat prodávající (první vlastník).
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |