problem se stahovanim oken

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
janisu13
Kontaktovat uživatele:

problem se stahovanim oken

Příspěvek od janisu13 »

jsem tu nova a hned prosim o radu,zaroven vsechny zdravim.precetla jsem si tady jak vymenit lanka u stahovani oken,jenze lanka se vymenila a okna se mi zacala krizit.moturek silu projevuje ale oknum se nechce vytahnout a uz vubec ne zatahnou.mam accenta 3dvirko 97.nejde ani jedno u obou byl stejnej problem co se dalo se vycistilo a vystrikalo ale bohuzel :? :cry: tak prosim kdo ma zkusenost poradte,predem moc dekuji a vsem preji hezky vecer
Reklama

skullin
*

Příspěvek od skullin »

mno u me se tem oknum taky moc nechtelo nahoru ale promazal sem vodici lišty jak mi tady poradili a vše je ok tak newim zkus to taky ale jestli pises ze vsechno ssi vycistila...... :?
Hyundai Accent 97 1,3 62Kw......Prodáno
Toyota Avensis 2,0 Tdi 81Kw 2001
janisu13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janisu13 »

no prave promazala,vycistila.na ty listy se kouknem zitra,snad.namam koho po ruce :cry:dokud se ten motorek nedal do dveri tak fungoval nasadilo se okno a protestuje :cry:
mannice
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mannice »

Muzes mit sptane nasazeny sklo treba,me to delalo taky porad problemy.Promazavani list je pravda ze pomaha,ale ja musel poradne nasadit to sklo znovu..Ale je fak t ze ty listy jsou naky divny,hodne casto se treba prehnou pres sklo..To dela hodne problemu,ale je fak t ze se to da sestelovat,tak makej :lol: :wink:
janisu13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janisu13 »

no to dekuji :lol:.znamej delal z klicky elektriku tak ja si udelam z elektriky klicku :P teda ja ne ale bez vetrani je to hrozne
mannice
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mannice »

Tak preci ti neblbmou obe okna ne :P :lol: ..No je fakt ze by se na to mel nekdo podivat..Nechci rikat ze chlap,protoze bys to snad taky zvladla :wink: :P
janisu13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janisu13 »

no prave ze obe ten co mi to prodaval mi to zapomel rict a ja se zapomela podivat ale bylo to letos v zime a to me nenapadlo zkontrolovat :o,myslis ze bych to zvladla???no nevim ale rada by bodla :roll:
janisu13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janisu13 »

ale je pravda ze kdyz zvladnu vse sama kolem baraku tak auti je pak hracka ne 8) ,zertuji :wink:
mannice
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mannice »

Radsi se do toho nepoustej :wink: ,nechci bejt zlej..Ale potom to neslozis a co s tim udelas..Skus to jeste radsi jen promazat necim ty listy,zkontrolovat,jestli ti to okno neprejizdi pres ty listy kdyz vyjizdi nahoru,a kdyz nic z toho ti nepomuze..Pockej na nakyho chlapa :wink: ..Nebo se do toho pust
janisu13
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od janisu13 »

tak uz jsem tady opet,uz se vi v cem je problem,te vodici listy uz je jen pul,je k.o.tak ted premyslim co s tim :cry:
CentriFUGA
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CentriFUGA »

janisu13 píše:no to dekuji :lol:.znamej delal z klicky elektriku tak ja si udelam z elektriky klicku :P teda ja ne ale bez vetrani je to hrozne
jo to já mám pěkně kličku a takový problémy nemám :-D funguje to krásně :-)) sice torchu posilka, ale to neva :-)))
Hyundai Accent Edition 2000; 1.3i 12V 63kW; r.v. 2000
JAWA 350/640-0-00 SPORT, r.v. 1992 - probíhá renovace
ČZ 125/453.05 De Luxe, r.v. 1965
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“