bubny za kotouče..
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Mildy
- *
- Kontaktovat uživatele:
bubny za kotouče..
mám vzadu na napravě ještě bubny , a chtěl by to hodit na kotouče ,má stím někdo zkušenosti u hyundai coupé 2000 1.6. vubec nevim do čeho vše musim rypat jestli potřebuji i komplet ramena a tak.. diky za radu..
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
- black_sheep
- Moderátor
nechapu tyhle extrem holatka.. hujer tady vlastne kdysi psal ze to bylo na objednavku mozny s nakou slevou dotahnout.. ale nechapu takovy auto takhle strasne voholit, tohle meli zakazatmirpie píše:právě že jsme to rozebírali. Byly některý ochuzený verze, manuální ovládání zrcátek, šedá textílie na sedačkách, bez airbagů a bubny na zadku. Někdo se na to ptal skrz nabídky autobazaru, taky Coupé s bubny vzadu....
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Mildy
- *
- Kontaktovat uživatele:
RE
ne mám vše v elektrice r.v.2000 .zjištoval jsem proč nemá v zadu kotouče a zjistil jsem že byly verze bez klimy a ABS tudiš pry nedali dozadu kotouče nevím proč.. je to divny. taky jsem na to čuměl..
- black_sheep
- Moderátor
to bych nespojoval.. v liberci stali tri auta vsecky bez ABS a vsecky meli kotouce.. jednou tam bylo jedno byle a to melo bubny vzadu ale tam to byla snad nejaka stavba....Davepic píše:MYslím, že to tak je jak říka Mildy verze bez ABS měla v zadu Bubny...
I ❤ cars
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
V liberci jsem byl a máš pravdu jedno jsem tam vyděl bylo bílé a mělo bubny to je stajnak zajímaví když jsem se rouhodoval koupit to autí co mám dnes tak mi ho tam ještě nabízeli a já jsem jim tam tvrdil že je bouraný že to má napravu z lantry no ted možná myslím že to byla chyba no hyundai to mě ho vyndajblack_sheep píše:to bych nespojoval.. v liberci stali tri auta vsecky bez ABS a vsecky meli kotouce.. jednou tam bylo jedno byle a to melo bubny vzadu ale tam to byla snad nejaka stavba....Davepic píše:MYslím, že to tak je jak říka Mildy verze bez ABS měla v zadu Bubny...
- Blizzard
- *
- Kontaktovat uživatele:
Budny
Bohuzel mam taky bubny vzadu a opravdu ABS nemam, kdo vi jak to je mam sedy sedacky, ale AIRbagy oba... a taky to je 1,6ka
Takze si myslim ze starsi verze 1,6 meli vzadu bubny a byly bez ABS
Takze si myslim ze starsi verze 1,6 meli vzadu bubny a byly bez ABS
- Peter Marek
- *
Máš pravdu, Ja mám 1.6- tku,r.v 97 a tiež mám bubne, mám na výhlade jedno búrané kupéčko s kotúčmy, ale ma ABS a ja nie, tak neviem či to bude pasovať. Už to volakto menil?
Naposledy upravil(a) Peter Marek dne 18 čer 2008, 21:32, celkem upraveno 1 x.