Lakování interiéru

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

mannice
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mannice »

Jakmile bude vse hotove,ukazu vam dilo :wink: ,snad se podari...
Reklama

mannice
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mannice »

Jeste mi neni jasne jak si tam nanasel lak..Porad :lol: :P ..
draceq
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od draceq »

Zase takové teplo, aby se ten lak roztékal, tam nebude (to by se spíš roztekl dřív ten plast pod ním :) ).... Pokud se použije aspoň trošku kvalitní barva, nebude problém ani s výpary a tak podobně..... Už mi horkem v autě povolilo ledacos, ale lak drží jako přibitý.... jen je třeba počítat s tím, že černá barva bude v létě mít teplotu na dotyk dost nepříjemnou :twisted: Takže z tohohle důvodu by se ty folie mohly hodit...
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál :mrgreen:
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
mannice
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mannice »

A ten lak?Jak si ho nanasel?Mam takovou pistoly na strikani barvy,ale nevim jestli to pujde i na horvaliny..Nevim,nevim..
Tony
**

Příspěvek od Tony »

Nevím jak barvu nanášel draceq,ale já jsem použil toto:http://www.autofam.cz/index.php?page=pr ... lderss=185.
Barva do interiéru.Třeba to někdo dělal i pistolí.
Accent 1,5 12V 65 kW/88 HP,1996
draceq
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od draceq »

jako Tony - klasický sprej.... Ale pistolí to půjde samozřejmě taky.
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál :mrgreen:
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
mannice
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mannice »

Ahoj lidi,tak jsem si dneska dal pracicku s lakovanim,nekterych veci v interieru cernou matnou barvou a bezbarvim lakem,vypada to luxusne jeste se stribrnou,ale mam problem,mam pocit ze se bude barva odlupovat,a nebo pokud na ni dam klice,nebo tak neco hned se poskodi ten lak,co s tim?Vypada to ze to asi budu muset udelat znovu..Vynechal jsem tmel,to bude asi tim....Ale jinak to vypad dobre,mejte se!!
Virus
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Virus »

Záleží jaký lak jsi použil nejsem teda lakýrník, ale mám taky vnitřek nalakovaný pouze sprejem a pohoda. Akorát sem tam jednou pověsil stromeček a kousek mi rozleptal.
Accentík 1,3; 62 KW; r.v. 96-7; mírně upraven
Samuel
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samuel »

hmmmm na take experimetny som ja neni..........ja by som radsej celu palubku a dvere a koberec a cely interier dal do ciernej...........videl som to na jednom accente z Buenos Aires a vyzeralo to dobre..............budem uprimny nepaci sa mi to ale to tovje vyzera celkom v pohode..........hlavne kvalita nalakovania je dobra...........vyzera to OK.....dufam ze ti to dlho vydrzi :wink:
Hyundai Accent 96 1,5 12V HB
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“