xenony nebo bixenony?
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt jednodušší vyndat ten světlomet, páč než bych to všechno z baterky odpojilVita píše:Nebo muzes vyndat baterku ne ?MartasZ píše:To máš teda štěstí, já se totiž k tý, co je na řidičově straně nedostanu, páč hned za světlometem mám baterku a bez demontáže světla nemám šanci tu výbojku, jak je dlouhá, vyndatmirpie píše:tak tak, mně jak vyplivnul službu ten jeden ballast, přímo na silnici jsem vyměnil obě výbojky zpět za žárovky, asi za 15min jsem odjel, ale viděl jsem najednou velký kulový
Každopádně fakt mi to ani s největší opatrností přes baterku vyndat nejde, ono to bude možná i tím, že tam mám trošku větší, než je standard
No, ale.. objednal sem teda novou výbojku, našel jsem na netu stránku http://www.stualarm.cz/ a jejich prodejce kousek od Bolky, tak sem tam zajel a pán mi sdělil, že bude stát 1240,- a dohodli sme se, že kdyby to nebyla přesně ta, co chci, tak že se bez problémů vrátí...
Včera mi volal, že už ji má, tak sem pro ni jel a sdělil mi cenu..... 620,- prej totiž na těch stránkách to maj za dva kusy, takže mazec
Tak hned večer jsem ji vyměnil a paráda, už neblikám a zase krásně svítim
- Rexcor
- Kontaktovat uživatele:
Mě by zajímalo za kolik by se tedy dalo pořídit to automatické seřizování a ostřikovače
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP